Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χανιά: Η Χιόνη προκάλεσε βιβλικές καταστροφές.

16.02.2019 | 14:39
 Μετρούν πληγές από τη Χιόνη στην Κρήτη. Πάνω από 50 εκατομμύρια το κόστος των ζημιών από την κακοκαιρία στα Χανιά. Χιλιάδες χιλιόμετρα οδικού δικτύου πρέπει να κατασκευαστούν από την αρχή.

«Οι ζημιές υπολογίζονται πάνω από τα 50 εκατομμύρια και στο επαρχιακό δίκτυο και στο αγροτικό δίκτυο και στο δημοτικό δίκτυο. Τα μεγάλα προβλήματα είναι στα Χανιά. Έχουν φύγει τελείως οι δρόμοι, πρέπει να κατασκευαστούν από την αρχή. Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι στο δήμο Πλατανιά και στον δήμο Κισσάμου. Πρέπει να κατασκευάσουμε από την αρχή όλους τους δρόμους, πρόκειται για δεκάδες χιλιόμετρα οδικού δικτύου» δήλωσε στο Newsit.gr ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

«Επισκεφτήκαμε χθες τις πληγείσες περιοχές. Εκτός από τους δρόμους υπάρχουν τεράστιες κατολισθήσεις που δημιουργούν προβλήματα και σε σπίτια, των οποίων οι κάτοικοι έχουν φύγει. Υπάρχουν προβλήματα και σε γέφυρες.

Μέσα σε λίγες μέρες έπεσαν 300 χιλιοστά νερού, όσα, δηλαδή, έπεσαν όλο τον προηγούμενο χρόνο. Προσπαθούμε με τους δημάρχους και εθελοντές, αλλά και τα συνεργεία μας να ανοίξουμε τους δρόμους για να υπάρξει πρόσβαση στους οικισμούς» καταλήγει ο κ. Αρναουτάκης.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ