Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Χαστούκι" ΗΠΑ σε Ερντογάν για το χαστούκι του σε διαδηλωτή

21.05.2014 | 00:16
<<Χαστούκι>> από τις ΗΠΑ στον Τούρκο Πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το χαστούκι που φέρεται να έδωσε σε διαδηλωτή στον τόπο του δυστυχήματος στο ανθρακωρυχείο.


Η εκπρόσωπος του State Department, κ. Jen Psaki απαντώντας σε ερώτηση για το χαστούκι που φέρεται να έδωσε ο κ. Ερντογάν σε διαδηλωτή είπε ότι οι Ηνωμένες

Πολιτείες απορρίπτουν την προφανή χρήση απρόκλητης βίας κατά διαδηλωτών. Και αυτό παρόλο που -τελικά- ο φερόμενος ως ...αποδέκτης του χαστουκιού διαδηλωτής σε νεότερες δηλώσεις του διέψευσε  ότι χαστουκίστηκε από τον Τούρκο Πρωθυπουργό.  


Η κ. Psaki επανέλαβε τη στήριξη των ΗΠΑ στην ελευθερία της έκφρασης και του συνέρχεσθαι, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ειρηνική διαμαρτυρία, ως δικαίωμα θεμελιώδους σημασίας για κάθε δημοκρατία. 


Επίσης, επεσήμανε τη δυνατότητα αποστολής βοήθειας στην Τουρκία, παρόλο που η Τουρκία την έχει αρνηθεί ενώ, τέλος, επανέλαβε τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους όλων όσοι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα της Σομά.


Διαβάστε ακόμη:

Φασισμός α λα τούρκα! Η στιγμή που Ερντογάν και φρούροι ξυλοκοπούν νεαρή κοπέλαΟ Ερντογάν και η φρουρά του χειροδικούν κατά μικρού κοριτσιού που έχασε τον πατέρα του
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ