Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

650 χιλιάδες οι ανυπότακτοι στη Τουρκία - Μεγάλος ο αριθμός

09.11.2013 | 00:01
“Αριθμός ρεκόρ ανυπότακτων στην Τουρκία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου οι αρχές αναζητούν 650.000 ανυπότακτους! Το νούμερο είναι μεγάλο.

Σύμφωνα με άρθρο που εντόπισε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων:

Σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων προκαλεί ο αριθμός-ρεκόρ των ανυπότακτων αλλά και το συνεχιζόμενο κύμα παραιτήσεων στελεχών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bugün που επικαλείται στοιχεία της Διεύθυνσης Στρατολογικού (ASAL) του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, o αριθμός των ανυπότακτων έχει ανέλθει στις 650.000 και αποδίδεται στην εκρηκτική κατάσταση στα σύνορα της Τουρκίας.

Οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ξενοδοχεία και νοσοκομεία για τον εντοπισμό 650.000 ανυπότακτων.
 

Οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ξενοδοχεία και νοσοκομεία για τον εντοπισμό 650.000 ανυπότακτων.


Το υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να δώσει προθεσμία μικρής χρονικής διάρκειας για την παρουσίαση όσων απέφυγαν πρόσφατα τη στράτευση ενώ για τους παλαιοτέρους ανακοινώθηκαν βαριά χρηματικά πρόστιμα.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή σε όλες τις αρχές της γείτονος να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ανυπότακτων σε ξενοδοχεία και μονάδες υγειονομικής περίθαλψης προκειμένου να συλληφθούν και να μεταφερθούν στις στρατιωτικές αρχές για να υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet κάνει λόγο για αθρόες παραιτήσεις αξιωματικών και υπαξιωματικών ενώ επιβεβαιώνονται οι παραιτήσεις των δύο ανωτάτων αξιωματικών του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που προκαλούν μεγάλο πρόβλημα στην επετηρίδα. Με βάση τα στοιχεία του δημοσιεύματος, μόνο τον τελευταίο μήνα (Οκτώβριο) υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους 710 αξιωματικοί και 1.308 υπαξιωματικοί των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων”.

Διαβάστε ακόμη:

Μείωση θητείας στη Κύπρο


3000 ευρώ κοστίζει η θητεία,στην ελληνική οικογένεια! Πάρτε μέτρα!

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ