Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρυσή Αυγή - Πίσω από τα κάγκελα

28.09.2013 | 21:45Φωνές, βρισιές, απειλές, ουρλιαχτά και χαμόγελα ειρωνείας. Αυτή ήταν η εικόνα που αντίκρισε όλη η Ελλάδα όταν λίγα λεπτά πριν από τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος και τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μιχος (οι τέσσερις που σύμφωνα με το πόρισμα του Αρείου Πάγου είναι μαζί με τον Νίκο Παππά ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης) έφυγαν από τη Γενική Ασφάλεια για να μεταφερθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας με κουκούλες full face και όπλα στα χέρια συνόδευσαν τους πέντε στα τζιπ για να μεταφερθούν (σε χρόνο λιγότερο των τριών λεπτών) στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Η εισαγγελική δίωξη αφορά και τη ναζιστική ιδεολογία
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, με χειροπέδες στα χέρια, δεν ήθελε να τον ακουμπά ο άνδρας της αντιτρομοκρατικής. Αλλά το χατίρι δεν του έγινε. «Ζήτω η Χρυσή Αυγή, κάτω οι ρουφιάνοι» φώναζε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που τη στιγμή που έβγαινε, πρώτος, από τη ΓΑΔΑ, προσπαθούσε να σηκώσει τα χέρια του.

Στην έξοδο από τη ΓΑΔΑ, τον ακολούθησε ο Γιάννης Λαγός, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Νίκος Μίχος. «Δεν μας λυγίζει τίποτε, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε «το βράδυ έχει μνημόνιο» και ο Ν. Μίχος φώναξε «είμαστε περήφανοι αγωνιστές».

Οι συλληφθέντες μπήκαν στα τζιπ που τους περίμεναν στην Αλεξάνδρας και σε χρόνο dt έφτασαν στην Ευελπίδων.  

Διαβάστε ακόμη
Η Χρυσή Αυγή πιάστηκε το πλεόνασμα απέδρασε


Φωνές, βρισιές, απειλές, ουρλιαχτά και χαμόγελα ειρωνείας. ">Χειροπέδες στη Χρυσή Αυγή - Τι φώναζαν οι κρατούμενοι χρυσαυγίτες βγαίνοντας από τη ΓΑΔΑ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ