Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα "καρούμπαλα" της Χρυσής Αυγής και όσοι τα...ψάχνουνε!

24.12.2012 | 12:01
Τα παλιά τα χρόνια -όχι και πολύ παλιά- οι βασανιστές στις πολλές και διάφορες χούντες του κόσμου εκπαιδεύονταν να χτυπάνε τους κρατούμενους με τέτοιο τρόπο και δύναμη ώστε και να πονάνε φρικτά,αλλά και να μην μένει κανένα σημάδι βασανισμού. Με την λογική των Χρυσαυγιτών και των υποστηρικτών τους βασανιζόμενοι λοιπόν δεν θα υπήρχαν. 

Δεν εννοούμε ότι οι θρασύδειλοι που ομαδικά επιλέγουν ένα θήραμα και του επιτίθενται για να το τρομάξουν χτυπώντας το έχουν την εκπαίδευση βασανιστών .Απαιτεί και κάποια προσόντα να περάσεις οποιαδήποτε εκπαίδευση,ακόμη και αυτή του βασανιστή. Αλλά το γεγονός ότι δεν είχε …καρούμπαλο ο Στρατούλης δεν σημαίνει ότι δεν τον χτύπησαν ανεγκέφαλοι. Που προφανώς δεν γνώριζαν ότι ο Στρατούλης έχει πρόβλημα υγείας που με το παραμικρό χτύπημα στο σημείο που υπάρχει αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ μεγάλο θεμα.

Αλλά σιγά να μην τους ένοιαζε…

Το πρόβλημα βέβαια με αυτές τις επιθέσεις που έχουν καταεξευτελίσει τη χώρα σ΄ όλο το πλανήτη, είναι ότι βρίσκουν …υποστηρικτές που πιστεύουν (;) ότι μ΄ αυτό το βίαιο και χυδαίο τρόπο θα λύσουμε όλα μας τα προβλήματα και θα βάλουμε το πολιτικό μας σύστημα στο σωστό δρόμο. Είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί από τους “ηλεκτρονικούς νταήδες” που “χειροκροτανε” τις “καρπαζιές” και τις “κλωτσιές” ψήφιζαν χρόνια τώρα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ! Απ΄ αυτούς που έσπευδαν στα κομματικά γραφεία για να εξασφαλίσουν δουλειά οι ίδιοι ή κάποιοι δικοί τους. Και τώρα βλέπουν στη ΧΑ τη νέα δύναμη …βολέματος.

Υπάρχουν ασφαλώς και οι απόλυτα απογοητευμένοι που πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να κατηγορήσει για την επιλογή τους να λένε “ναι” στη βία. Η απόγνωση και η δυστυχία ποτέ δεν αποτελούσαν καλό σύμβουλο.

Όπως και να ‘χει ,για όποιους λόγους κάποιος μπορεί να υποστηρίζει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της καλό θα είναι να είναι έτοιμος για όλα! Μπορεί να κληθεί να αποδείξει την “πίστη” του χτυπώντας κάποιο ή να βρεθεί στη θέση του Στρατούλη, γιατί οργανώσεις τύπου Χρυσή Αυγή ζουν μόνο όσο υπάρχουν “θηράματα”. Όταν τελειώσει η μία …κατηγορία, ακολουθεί η επόμενη.

Τότε θα πρέπει να εύχονται να τους …κάνουν και καρούμπαλα. Για να πιστέψουν οι υπόλοιποι ότι τους χτύπησαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ:Το φθηνό ...χιούμορ της Χρυσής Αυγής για τον Στρατούλη! Ανοίγουν σχολή καράτε!

 
"Παπαδόπουλος και Ιωαννίδης έπρεπε να τουφεκιστούν". Ποιος το είπε και γιατί

Που διαθέτει τα χρήματά της η Χρυσή Αυγή; Η κα Ζαρούλια πάντως στα ...αδέσποτα ζώα


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ