Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπογραφές για το επίδομα παραμεθορίου - Πότε θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ για τις ΕΔ

12.02.2015 | 19:34
Το “ελάχιστο” για τα στελέχη είναι η επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου ,είπε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος . Ποιο είναι αυτό που περιμένουν οι στρατιωτικοί; Την αποκατάσταση των μισθών τους όπως προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ. Σ΄ αυτό απάντησε ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας.


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος σε δήλωσή του , σχετικά με την επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τόνισε:
 
«Η επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου για όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η ελάχιστη συμβολή της Πολιτείας. Είναι η υποχρέωση που έχουμε απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να αποκαταστήσουμε μία αδικία η οποία δεν είχε καμία αιτιολόγηση και δικαιολόγηση. Γι αυτό το λόγο οι σημερινές υπογραφές που δόθηκαν από την πολιτική ηγεσία και η χθεσινή του Υπουργού πριν φύγει για την Κύπρο, αποκαθιστά ένα πάγιο αίτημα που εντάσσει στο μισθολόγιο αυτό το επίδομα, έτσι ώστε να μην μπορεί να ξαναφύγει και να έρχεται και να επανέρχεται στη συγκυρία των πελατειακών σχέσεων. Είναι ένα δημοκρατικό και πατριωτικό καθήκον όλων μας απέναντι στα στελέχη μας».
 
Σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των αποδοχών των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας τόνισε:
 
«Σε ό,τι αφορά τα αναδρομικά θα τηρηθεί απόλυτα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας όπως είχαμε πει και προεκλογικά. Απομένει και οφείλουμε να συντονιστούμε με το  Υπουργείο Οικονομικών για να βρούμε τους τρόπους υλοποίησης της απόφασης». 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ