OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Κόμμα στρατιωτικών: Αναμένουν τον Φράγκο, φίλοι και εχθροί – Τι θα κάνει ο πρώην Α/ΓΕΣ

15/04/2013 - 19:01
Share on FacebookShare on Twitter
Επιβεβαιώνει τις “επαφές και τις προσεγγίσεις” με πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν τον κομματικό μηχανισμό του ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας. Με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι “συζητά , προσεγγίζει και προσεγγίζεται , από τις πατριωτικές δυνάμεις που συμμερίζονται τον προβληματισμό μας για το αβέβαιο της επόμενης μέρας και προτείνει ολοκληρωμένες Εθνικά αξιόπιστες λύσεις”.

Από την άλλη βέβαια η φημολογία αλλά και η σφοδρή σύγκρουση πρώην και νυν στελεχών του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν συμβαδίζει με το κλίμα που επιχειρεί να μεταφέρει η ανακοίνωση.

Με απλά λόγια πολλοί είναι αυτοί που προωθούν το όνομα του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου όχι απλά για συμμετοχή στον ΣΕΕ ,αλλά για να ηγηθεί του κόμματος το οποίο στις μοναδικές εθνικές εκλογές που έλαβε μέρος δεν μπόρεσε να πείσει τους ψηφοφόρους.
Οι προσεγγίσεις που έγιναν σε άλλους Αρχηγούς δεν είχαν αποτέλεσμα και το μοναδικό δυνατό χαρτί που πολλοί πιστεύουν ότι έχουν να “παίξουν” είναι ο Φράγκος.

Θέλει να εμπλακεί ο ίδιος; Ότι έχει αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην πολιτική είναι δεδομένο. Το ερώτημα είναι σε ποιο άρμα θα ανέβει. Και μέχρι τον περασμένο Ιούνιο είχε επαφές σχεδόν με όλους. Η παρολίγον εισοδός του στο ψηφοδέλτιο

Επικρατείας της ΝΔ σε εκλόγιμη θέση “μπλοκαρίστηκε”. Γιατί όσοι θεωρούν τον πρώην Α/ΓΕΣ “σίγουρη λύση” για εκλογική επιτυχία ξεχνούν και υποτιμούν την άλλη πλευρά του νομίσματος. Ο Φράγκος έχει τόσες συμπάθειες και πιστούς όσες αντιπάθειες και ορκισμένους εχθρούς.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κόμμα με “στρατιωτικές ρίζες” θα το έχουμε στις επόμενες εκλογές. Μένει να δούμε αν αυτό θα είναι ο Σύνδεσμος ή αν θα επιχειρηθεί νέα προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του ΣΕΕ:

Ύστερα από τα συνεχή τελευταία δημοσιεύματα του ημερήσιου και περιοδικού τύπου αλλά των ηλεκτρονικών ΜΜΕ τα οποία αναφέρονται στην πορεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ, θέλουμε να πληροφορήσουμε τον Ελληνικό λαό ότι:

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ, πολιτικό κόμμα που δημιουργήθηκε από τον προβληματισμό και την αγωνία απόστρατων των Ε.Δ-Σ.Α, για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου από τους χειρισμούς ενός παλαιοκομματικού γερασμένου και διεφθαρμένου συστήματος ,περιεβλήθη της εμπιστοσύνης του Έλληνα και της Ελληνίδας από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα σε μόλις 5 μήνες από της ιδρύσεως του ,να κατέλθει στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012 με πλήρες ψηφοδέλτιο πανελλαδικά και με μοναδικό εφόδιο τις ιδέες του, την αγάπη και εμπιστοσύνη των μελών του και την οικονομική συνδρομή όσων εκ των μελών είχαν σχετική δυνατότητα , αντιμετωπίζοντας κάθε είδους εμπόδια, τη φίμωση και γενικά συνθήκες που κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν αντιμετώπισε έως σήμερα.



Ο Σ.Ε.Ε. συζητά , προσεγγίζει και προσεγγίζεται , από τις πατριωτικές δυνάμεις που συμμερίζονται τον προβληματισμό μας για το αβέβαιο της επόμενης μέρας και προτείνει ολοκληρωμένες Εθνικά αξιόπιστες λύσεις.

Οι τάξεις του πληθαίνουν από μέλη, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ανεξάρτητου ηλικίας, μορφώσεως και επαγγέλματος.

Όλοι όσοι πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του, αισθάνονται ικανοποιημένοι διαπιστώνοντας ότι το σύνολο  των αποστράτων των ΕΣ-ΣΑ από όπου ξεπήδησε και η ιδέα ίδρυσης του, συζητούν και συμφωνούν πλέον  ότι είναι  Εθνική υποχρέωση  η πολιτική δραστηριοποίηση των υγιώς σκεπτομένων.



Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητος  την Κυριακή στις 26 Μαΐου 2013 , από 09:00 έως 21:00, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο »CARAVEL» ( Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Σταθμός ΜΕΤΡΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), διοργανώνει έκτακτο συνέδριο και καλεί όλους και όλες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν πολιτικά, μακριά από τα ξεπεσμένα πολιτικά κόμματα που τόσα δεινά επέφεραν στην Πατρίδα μας, να προσέλθουν, να διατυπώσουν την πρόταση τους και να προχωρήσουμε όλοι μαζί για μια Ελλάδα, υπερήφανη και ισχυρή απέναντι σε φίλους και εχθρούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόμμα στρατιωτικών: ποιοι το «στήνουν»,ποιους εξυπηρετεί, ποιοι «τσιμπάνε»!

Το κόμμα των αποστράτων και τα κομμάτια των στρατιωτικών

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ετοιμάζεται για συνέδριο

 

Tags: ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣΚΟΜΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝΦΡΑΓΚΟΣ

Related Posts

e-ΕΦΚΑ
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών από την 1η έως την 5η Δεκεμβρίου

29/11/2025 - 17:21
συντάξεις
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2025: Πότε καταβάλλονται από τον e-ΕΦΚΑ

10/11/2025 - 12:23
επίδομα θέρμανσης
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επίδομα θέρμανσης: Mέχρι τις 5 Δεκεμβρίου η υποβολή αιτήσεων – Τα κριτήρια, οι δικαιούχοι, οι πληρωμές

04/11/2025 - 08:56

Διαβάστε Επίσης

Επίσκεψη Πούτιν στην Ινδία: Στο επίκεντρο το ρωσικό πετρέλαιο και οι S-400

Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν: «Μήνυμα ισχύος» με ναυτικές ασκήσεις στον Κόλπο – Εκτόξευσαν βαλλιστικούς και πυραύλους cruise [vid]

Γερμανία: Πέρασε από την Μπούντεσταγκ η νομοθεσία για τη στρατιωτική θητεία – Ποιες αλλαγές προβλέπει

Πολεμικό Ναυτικό: Τελετές ορκωμοσίας ναυτών με την Δ’ ΕΣΣΟ 2025 [pics]

Συμμετοχή αρχηγού ΓΕΣ στο 11ο Forum of Commanders of European Land Forces στη Σουηδία

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα, με την πρωτοβουλία της Πενταμερούς, επιδιώκει να καθιερώσει τη θέση της ως πυλώνας σταθερότητας

Κρεμλίνο στηρίζει Γουίτκοφ: Δηλώνει έτοιμο να συνεχίσει να εργάζεται με την παρούσα αμερικανική ομάδα

Κυβέρνηση Τραμπ: Αναπροσαρμόζει «την αμυντική στρατηγική» των ΗΠΑ και «βλέπει» πολιτισμική εξάλειψη της Ευρώπης

Top News

Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στα νερά και τις λάσπες πάλι το Θριάσιο - Αποκαλυπτικές εικόνες

Το Netflix εξαγοράζει τη Warner Bros για 82,7 δισ. δολ - Mega deal στην ψυχαγωγία και το streaming

Η efood υποσχέθηκε bonus σε όσους κάνουν delivery εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας - Μετά τον σάλο σταμάτησε τη διανομή

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τα σοκολατάκια «Kinder Μιx 3D pop-up»: «Δεν είναι εμφανείς οι αλλεργιόνες ουσίες»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert