OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΕΣ

Αμφίβιοι καταδρομείς στη Ρόδο για τις έρευνες για αγνοούμενους

23/11/2013 - 13:42
Share on FacebookShare on Twitter

Αμφίβιοι καταδρομείς του ΕΤΕΘ έχουν ριχτεί στη μάχη για τον εντοπισμό του αγνοούμενων στη Ρόδο. Ο στρατός βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού στο νησί και συνδράμει τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων όπου του ζητηθεί. 

Συνολικά 50 άνδρες Καταδρομείς αλλά και πεζικάριοι ψάχνουν στα σημεία που τους έχουν υποδείξει.

Οι στρατιωτικές μονάδες των νησιών δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και το προσωπικό είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο και για κάθε αίτημα βοήθειας που θα τεθεί.

Προς το παρόν έχουν δοθεί μηχανήματα του στρατού σε δύο περιοχές του νησιού.

Τραγωδία
Νεκρή στην παραλία του χωριού Κρεμαστή, πεντακόσια μέτρα από τις εκβολές του χειμάρρου, βρέθηκε τα ξημερώματα η 27χρονη δασκάλα που ήταν αγνοούμενη από χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με άλλα δύο άτομα, παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αρχών για να εντοπιστεί και ο 53χρονος καθηγητής που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ το τρίτο άτομο κατάφερε να σωθεί. Αργά χθες το βράδυ σε γέφυρα άλλου χειμάρρου στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε πνιγμένη μία 45χρονη γυναίκα, που κατάγεται από την Κύπρο.

Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες βρήκαν το αυτοκίνητο που επέβαινε η ατυχη γυναίκα με τον άντρα της, στην κοίτη του χειμάρρου και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό του αγνοούμενου συναδέλφου της 27χρονης, που έχασε τη ζωή της. Οι δύο κι ένας τρίτος συνάδελφός τους επέβαιναν μαζί σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση απο το Παραδείσι προς την Κρεμαστή. Όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το αυτοκίνητό  τους, βγήκαν από αυτό για να σωθούν.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα »Ροδιακή», ο 30χρονος, φανερά σοκαρισμένος, είπε ότι στις 16:30, όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν χαμηλό. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο άρχισε να παρασύρεται και τότε οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν έξω.
Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.
Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του, που επίσης βγήκαν από το αυτοκίνητο, στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν… από τα μάτια του! Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε σπίτι κατοίκου της Κρεμαστής, δίπλα από τη γέφυρα και σε πολύ λίγη ώρα στο σημείο βρέθηκε και ο διεθυντής του σχολείου.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μία γυναίκα είπε το πρωί στους αστυνομικούς, ότι υπάρχουν ακόμα δύο αγνοούμενοι στην γέφυρα της Κρεμαστής. Η γυναίκα είπε ότι τα δύο άτομα επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW που παρασύρθηκε. Αν επιβεβαιωθεί η είδηση ο αριθμός των αγνοούμενων φτάνει τους 4. Για την ώρα πάντως η Πυροσβεστική μιλάει επισήμως για δύο αγνοούμενους από τη Θεομηνία. Τον 53χρονο καθηγητή και τον σύζυγο της άτυχης 45χρονης που πνίγηκε.
 

Tags: ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣΡΟΔΟΣ

Related Posts

βολές πυροβολικού
ΓΕΣ

ΓΕΣ: Εντυπωσιακά πλάνα από τις βολές Μονάδων Πυροβολικού στο πεδίο της Κομοτηνής

12/12/2025 - 19:34
306 ΒΤΕ
ΓΕΣ

Το 306 ΒΤΕ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ανανέωσαν το μνημόνιο συνεργασίας τους για 5 χρόνια

10/12/2025 - 16:34
Αρχηγός ΓΕΣ
ΓΕΣ

Συμμετοχή αρχηγού ΓΕΣ στο 11ο Forum of Commanders of European Land Forces στη Σουηδία

05/12/2025 - 14:47

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1920 ο Κωνσταντίνος Α’ αποκαθίσταται ως Βασιλιάς των Ελλήνων

Ο Τραμπ πιέζει την Ουκρανία να «κινηθεί γρήγορα» στις διαπραγματεύσεις «πριν η Ρωσία αλλάξει γνώμη»

Δανία: Ρίχνει την ευθύνη για δύο κυβερνοεπιθέσεις σε ομάδες που συνδέονται με το ρωσικό κράτος

SAMP/T NG: Νέες δοκιμαστικές βολές σε Ιταλία και Γαλλία – Το 2026 και 2027 οι παραδόσεις

S-400: Ουκρανικά drones έπληξαν δύο εκτοξευτές του ρωσικού συστήματος αεράμυνας [vid]

Γεραπετρίτης σε Βρετανή ΥΠΕΞ: «Οι αμυντικές συμφωνίες με τρίτες χώρες δεν πρέπει να στρέφονται εναντίον συμμάχων χωρών»

Η Ρωσία προετοιμάζεται για επαφές με τους Αμερικανούς για την Ουκρανία – «Στα τάρταρα» οι σχέσεις με τις ΗΠΑ

Oreshnik: Στη Λευκορωσία από χθες ο ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος, ανακοίνωσε ο Λουκασένκο

Top News

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο εκβιασμός ξεκίνησε από επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων» αποκαλύπτει ο δικηγόρος του

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης συγκινεί: «Δεν με αγκάλιασε κάποιος να μου πει ποιο είναι το καλό και το κακό»

Ο Διαμαντής Καραναστάσης πιάστηκε να οδηγεί ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το όριο - Του πήραν το δίπλωμα και «έφαγε» πρόστιμο 350 ευρώ

Γεωργιάδης: Σε φρενίτιδα η Κωνσταντοπούλου γιατί φοβάται ένα κόμμα Τσίπρα και ένα κόμμα με Καρυστιανού

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert