OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας στα ΕΑΣ

05/11/2015 - 19:41
Share on FacebookShare on Twitter

Την έδρα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) στον Υμηττό επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, όπου περιηγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου (πρώην ΠΥΡΚΑΛ), μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων και είχε συναντήσεις  με τη Διοίκηση και με τους εκπροσώπους των σωματείων των εργαζομένων. Ο ΑΝΥΕΘΑ κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης που είναι στον χώρο του εργοστασίου, αφιερωμένο στους πεσόντες εργάτες της ΠΥΡΚΑΛ στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.
 
Στη διάρκεια της επίσκεψης στους χώρους του εργοστασίου, ο ΑΝΥΕΘΑ συνοδευόταν από τον πρόεδρο των  ΕΑΣ Θεόφιλο Βασιλείου, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κοσμά Χρηστίδη και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Ιωάννη Γαλάνη. Ενημερώθηκε για την κατάσταση των υποδομών του εργοστασίου, τις δυνατότητες που υπάρχουν αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Επίσης επισκέφθηκε τον βλητικό σταθμό, όπου πραγματοποιούνται δοκιμαστικές βολές με τα πυρομαχικά που παράγονται στο εργοστάσιο.
 
Στη συνάντηση με τη Διοίκηση των ΕΑΣ υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι η επιχείρηση, βήμα το βήμα, έχει εξασφαλίσει την βιωσιμότητά της και ανοίγονται προοπτικές για την ανάκαμψή της. Τα όποια προβλήματα υπάρχουν, τονίστηκε, αντιμετωπίζονται, με δεδομένη την πολιτική βούληση της κυβέρνησης, τα ΕΑΣ να μείνουν ανοιχτά και να παίξουν ρόλο στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Ο ΑΝΥΕΘΑ τόνισε ότι θα ληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες, ώστε τα ΕΑΣ να «ανασάνουν» και ν’ απεγκλωβιστούν από το φαύλο κύκλο της απαξίωσης και της αποβιομηχάνισης, που τα είχαν οδηγήσει οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
 
Ο ΑΝΥΕΘΑ μιλώντας σε συγκέντρωση των εργαζομένων τόνισε ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και γενικότερα στα ΕΑΣ. Μέλημα, είπε, της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είναι να αξιοποιηθούν αυτές οι δυνατότητες για την κάλυψη των αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και γενικότερα. Σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων των εργαζομένων από όλα τα εργοστάσια των ΕΑΣ, ο ΑΝΥΕΘΑ άκουσε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, τα οποία αφορούν τόσο την πορεία των ΕΑΣ όσο και τη θέση των εργαζομένων. 


Tags: ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΑΝΥΕΘΑΒΙΤΣΑΣΕΑΣ

Related Posts

PULS
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

PULS: Τα επόμενα βήματα μέχρι τις υπογραφές – «Καθαρό» 25% εγχώριας συμμετοχής το προαπαιτούμενο

01/02/2026 - 08:29
Patriot
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Patriot: Οι ΗΠΑ ενέκριναν την πώληση εκατοντάδων αντιαεροπορικών πυραύλων στη Σαουδική Αραβία

31/01/2026 - 16:06
CSG - ΕΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΑΣ και CSG υπέγραψαν σύμβαση για σύσταση κοινοπραξίας και παραγωγή πυρομαχικών στο Λαύριο

31/01/2026 - 14:35

Διαβάστε Επίσης

ΓΕΣ: Αποφοίτησαν 12 Αξιωματικοί της 78ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΣΤΕΑΜΧ [pics]

Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 32 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Για «αντίποινα» κάνει λόγο ο ισραηλινός στρατός

Η Ουκρανία ευχαριστεί τον Έλον Μασκ για τα «μέτρα» που έλαβε ώστε ρωσικά drones να μην μπορούν να χρησιμοποιoύν το Starlink

Νίκος Δένδιας: «Oι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης της Ελλάδας, που αντιμετωπίζει σημαντική απειλή»

Πακιστάν: Πάνω από εκατό νεκροί σε επιθέσεις αυτονομιστών στην Μπαλουτσιστάν

Χαμενεΐ: «Οποιαδήποτε αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν θα πυροδοτούσε έναν περιφερειακό πόλεμο»

Ζελένσκι: Νέα τριμερής Ουκρανίας, Ρωσίας και ΗΠΑ στις 4-5 Φεβρουαρίου στο Άμπου Ντάμπι

Γάζα: Το Ισραήλ ανοίγει ξανά το πέρασμα της Ράφα με την Αίγυπτο – «Περιορίζεται στην μετακίνηση κατοίκων»

Top News

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν έχω να συγχωρέσω κάτι, δεν είμαι εκκλησία

Η κακοκαιρία «έπνιξε» τα παράλια της Λάρισας - Δρόμοι και θάλασσα έγιναν ένα, πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις

Ρία Ελληνίδου για το σεξιστικό σύνθημα οπαδών: Το αντιμετώπισα με πλάκα, δεν πήγαμε σε χορό λογιστών

Πώς η Νίκι Μινάζ έγινε από επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ, η μεγαλύτερη θαυμάστριά του

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert