OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Παρμενίων 2016: Ο Τσίπρας στο ΥΠΕΘΑ – Συνδέεται με τον ανασχηματισμό;

05/10/2016 - 13:15
Share on FacebookShare on Twitter

 Συνδέεται ή όχι με τις πληροφορίες για τον επικείμενο ανασχηματισμό η επίσκεψη  του πρωθυπουργού στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας;.

Το ερώτημα αυτό διατύπωναν με νόημα όσοι παρέπεμπαν σε σημερινό δημοσίευμα στον «Βηματοδότη» σύμφωνα με το οποίο υπάρχει αναστάτωση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αφού μέλη της ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει πρώτα την ταυτότητα της κυβέρνησης.

Οι ίδιοι, λένε ότι η κυβέρνηση με την πολιτική της βρίσκεται σε αδιέξοδο, ότι λειτουργεί χωρίς ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα και ότι μια πλειάδα υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών πρέπει να απομακρυνθούν αφού δεν έχουν προσφέρει έργο.

Σύμφωνα πάντα με τον Βηματοδότη, υπουργός σε σημαντικό υπουργείο, συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, διεμήνυσε στον κ. Τσίπρα ότι δεν σκοπεύει να παραδώσει το υπουργείο του. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι αν καρατομηθεί δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια και θα προσπαθήσει να επιφέρει ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνηση. Απειλεί επίσης να παρασύρει σε παραίτηση ακόμη έναν υπουργό της ίδιας ιδεολογικής αντίληψης με αυτόν.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν ο «Βηματοδότης» φωτογραφίζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο τελευταίος σήμερα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να πείσει τον πρωθυπουργό να περάσει έστω μια «βόλτα» από το ΥΠΕΘΑ.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr, o ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε ετοιμάσει μεγάλα σχέδια, που έφθαναν μέχρι και την επιβίβαση του πρωθυπουργού σε φρεγάτα και τη διανυκτέρευση εκεί μαζί του. Το σχέδιο αυτό αποκλείστηκε από τον πρωθυπουργό, καθώς είχε εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα.

Η νεά πρόταση του ΥΕΘΑ για να εξασφαλίσει την παρουσία του πρωθυπουργού στο ΥΠΕΘΑ ήταν να έρθει για μια ενημέρωση το μεσημέρι, για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016 και πιο συγκεκριμένα ένα επεισόδιο Renegate.

Αρχικά και αυτό το ενδεχόμενο διαψευδόταν από το γραφελιο του πρωθυπουργού. Ωστόσο πριν από λίγο άρχισαν να υπάρχουν θετικές ενδείξεις ότι τελικά θα πάει στο ΥΠΕΘΑ.

Η αναστάτωση στο εσωτερικό της κυβέρνησης ωστόσο παραμένει. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη« πρωτοκλασάτος Συριζαίος που βρίσκεται εκτός κυβέρνησης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό συνάντηση (πριν από το Συνέδριο) ώστε να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να εισέλθει στην κυβέρνηση και μάλιστα στη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Ο Νίκος Φίλης μετά την περιβόητη διαμάχη με την Εκκλησία για το μάθημα των Θρησκευτικών, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι σκληροπυρηνικοί του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν τη στάση του καθαρή αριστερή θέση.

Το δημοσίευμα του «Βηματοδότη» καταλήγει με το ακόλουθο κείμενο:

Θα πάει ο Τσίπρας στον Παρμενίωνα;

Και αυτή τη χρονιά ετοίμασαν στον Πρωθυπουργό τζάκετ πιλότου με το όνομά του και καπελάκι στρατιωτικό και τον προσκάλεσαν να παρακολουθήσει μαζί με τον Π. Καμμένο την άσκηση «Παρμενίων».

Ακόμη και βόλτα με στρατιωτικό ελικόπτερο του προγραμμάτισαν. Ως τώρα δεν απάντησε. Τα βάσανα, βλέπετε, είναι πολλά.

Tags: ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016ΚΑΜΜΕΝΟΣΠΑΡΜΕΝΙΩΝΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016ΤΣΙΠΡΑΣΥΠΕΘΑ

Related Posts

Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17
Uncategorized

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

17/04/2019 - 14:59

Διαβάστε Επίσης

YILDIRIMHAN: Ο τουρκικός ICBM θα ξεκινήσει σύντομα δοκιμές πεδίου, λέει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας

Θρίλερ με τα Στενά του Ορμούζ: Θέμα ωρών η συμφωνία, μεταδίδει η Σαουδαραβική τηλεόραση – Δείχνει να σφίγγει τον ναυτικό κλοιό το Ιράν

Kaan: Μετά τα Hurjet, η Ισπανία θέλει και τα τουρκικά αεροσκάφη 5ης γενιάς – Ξεκίνησαν προκαταρκτικές συνομιλίες

Περμ: Νέα ουκρανική επίθεση στο διυλιστήριο της Lukoil μέσα σε λίγες μέρες [vids]

T-7A Red Hawk: «Πράσινο φως» για να ξεκινήσει η παραγωγή του νέου εκπαιδευτικού αεροσκάφους της USAF

Εντυπωσιακά πλάνα από την επίδειξη δυνατοτήτων Ελλήνων και Γάλλων SOF, παρουσία των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ

Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δήλωσε ότι συνάντησε τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Μοτζταμπά Χαμενεΐ

Πεσκόφ: Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στην Κόκκινη Πλατεία για την προστασία του Πούτιν και της παρέλασης για την «Ημέρα της Νίκης»

Top News

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιάννης Καρυπίδης στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Εικόνες από το baby shower που έκαναν πριν τη γέννηση του γιου τους

Σία Κοσιώνη: «Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω» απάντησε σε ερώτηση για την επικείμενη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έβαλε ποδιά και μαγείρεψε στο Άγιο Όρος - Τα λόγια του τραγουδιστή στην κάμερα

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert