OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

«Noor One»: Στην ανακρίτρια Πειραιά ο Ευθύμης Γιαννουσάκης

28/06/2017 - 11:20
Share on FacebookShare on Twitter

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προσήλθε το πρωί στην τρίτη ανακρίτρια Πειραιά, ο πρωτόδικα καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης, προκειμένου να επιβεβαιώσει τους βασικούς χρηματοδότες της αγοράς και μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το πλοίο «Noor one» τον Ιούνιο του 2014 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους, η ανακρίτρια αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Γιαννουσάκη να επιβεβαιώσει τα ονόματα των δύο αλλοδαπών που φέρονται ως οι βασικοί χρηματοδότες του φορτίου, επιβεβαιώνοντας εξάλλου και το περιεχόμενο παλαιότερων καταθέσεών του το 2015, στις οποίες τους είχε ήδη κατονομάσει.

Την Πέμπτη ο κ. Γιαννουσάκης αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο εφετείο Πειραιά, προκειμένου να καταθέσει στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσο σχετικά με τις μηνυτήριες αναφορές που έχει υποβάλει για κατάχρηση εξουσίας, εναντίον του ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη και της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ειρήνης Τζίβα.

Ο κ. Γιαννουσάκης αναμένεται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα έχει υποστηρίξει σε συνεντεύξεις του αλλά και, με αναφορά του στη Δικαιοσύνη, ότι του ασκήθηκαν πιέσεις προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό υπάρχει και πειθαρχική έρευνα για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών της εισαγγελέως κ. Τζίβα, η οποία και επισκέφτηκε τον κ. Γιαννουσάκη μέσα στη φυλακή προκειμένου να του πάρει κατάθεση.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα στη συγκεκριμένη εισαγγελική λειτουργό είχε ανατεθεί φάκελος από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου με ανώνυμες καταγγελίες που σχετίζονται με την υπόθεση.

Η σχετική έρευνα είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό προκειμένου να ελεγχθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τραπεζικά εμβάσματα που εστάλησαν από εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στην εταιρεία του «Noor 1».

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος σε 7 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων, μεταξύ των οποίων και ναυτιλιακές, ενώ τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν δεν αποκλείεται να συσχετισθούν στον ίδιο φάκελο της υπόθεσης.

Τη Δευτέρα επίσης αναμένεται να συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης ποινής που είχε καταθέσει ο Ευ. Γιαννουσάκης, στο σπίτι του οποίου στη Φιλοθέη είχαν βρεθεί κρυμμένα 500 κιλά ηρωίνης.

Related Posts

Χούθι
Uncategorized

Υεμένη: Χούθι και κυβέρνηση συμφώνησαν στην ανταλλαγή σορών πεσόντων του εμφυλίου πολέμου

25/12/2025 - 09:44
Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17

Διαβάστε Επίσης

Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το NATO – Θα παραμείνουν στη Συμμαχία και στην Ευρώπη»

Ζελένσκι: Θα συναντηθώ σύντομα με τον Τραμπ – «Στις 28 Δεκεμβρίου το τετ α τετ» λέει το Axios

Ιράν: «Κατασχέσαμε τάνκερ με 4 εκατ. λίτρα λαθραίο καύσιμο – Υπό κράτηση το πλήρωμα» [vid]

Ισραήλ: «Βομβαρδίσαμε κέντρο εκπαίδευσης και θέσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο»

Ουκρανία: Ρωσικά drones χτύπησαν σκάφη τρίτων χωρών στην Οδησσό και στο Μικολάγιεφ

Kommersant: «Ο Πούτιν εξετάζει την ανταλλαγή εδαφών αλλά θέλει να κρατήσει όλο το Ντομπάς»

Η Καμπότζη καταγγέλλει βομβαρδισμούς της Ταϊλάνδης παρά τις συνομιλίες για νέα εκεχειρία

Τραμπ: «Εξαπολύσαμε πολυάριθμα φονικά πλήγματα σε τζιχαντιστές στη Νιγηρία – Να σταματήσει η σφαγή χριστιανών» [vid]

Top News

Άρης Μουγκοπέτρος: Τα πρώτα του λόγια μετά την σύλληψη για ενδοοικογενειακή απειλή - «Ήθελα μόνο να δω τα παιδιά μου»

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Θεσσαλονίκη: Δωρεά οργάνων από 57χρονο, ανήμερα των Χριστουγέννων - Χάρισε ζωή με κερατοειδείς και νεφρούς

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης σε χριστουγεννιάτικη διάθεση - Οι ευχές κάτω από το στολισμένο δέντρο

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert