OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Noor 1: Έντονοι διαπληκτισμοί στη βουλή για την πολύκροτη υπόθεση

07/07/2017 - 13:06
Share on FacebookShare on Twitter

Πυρά κατά της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπέλυσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με αφορμή την επίθεση της ΝΔ προς την κυβέρνηση για την υπόθεση Noor1.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Νίκος Παππάς είπε ότι η ΝΔ μάλλον έχει ενδιαφέρον διαφορετικό από το μείζον ζήτημα ποιος επιχειρηματίας θεώρησε ότι μπορεί να βάλει στη χώρα 2 τόνους ηρωίνης. Η επίθεση του Υπουργού έγινε με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η κυβερνητική πλειοψηφία νωρίτερα σήμερα στη Βουλή από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την υπόθεση Γιαννουσάκη-«Noor One».

«Πολύ λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην υπόθεση του πλοίου με τα ναρκωτικά, φαίνεται να μην ενδιαφέρεστε να διαπιστώσει η Πολιτεία ποιος ήταν αυτός ο μαγκίτης που οργάνωσε αυτή τη μεταφορά! Και έχετε άλλα ενδιαφέροντα! Και αυτό μας λυπεί, πραγματικά. Διότι το μείζον είναι να εξακριβωθεί ποιος θεώρησε ότι μπορεί να μεταφέρει 2 τόνους ηρωίνης και να τους φέρει στην Ελλάδα. Αυτό είναι το μείζον», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Είχε προηγηθεί μια σφοδρή επίθεση από τον Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή απάντηση του υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού στην Ολομέλεια, για την εμπλοκή του λιμενικού ανακριτικού υπαλλήλου Παναγιώτη Χριστοφορίδη στην υπόθεση με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη.

«Έχουν βουτηχτεί τόσο στη λάσπη, τσαλαβουτούν στο βούρκο με ισοβίτες, κατάδικους, συναλλάσσονται, και προσπαθούν να αλλάξουν θεματολογία. Είχα ερώτηση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παππά, αλλά προηγήθηκε κάποιος που διεκδικεί τη θέση στη μαύρη προπαγάνδα και βέβαια, όλα αυτά τα πρωτάκουστα που ανέφερε (σ.σ. εννοεί τον Νεκτάριο Σαντορινιό). Δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις και είχε το θράσος να υποδεικνύει και τι θα ρωτάμε! Θρασίμι! Ε, θρασίμι! Θρασίμι! ‘Αντε να πας στο βούρκο σου! ‘Αντε μπράβο!», είχε αναφέρει ο Βασίλης Κεγκέρογλου ενώ και ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε προτρέψει τον κ. Σαντορινιό με τη φράση «κάν’ τη για έξω!».

Η υπόθεση του Noor1 και οι συνομιλίες του υπουργού Άμυνας είναι ένα τεράστιο θέμα, στο οποίο η ΝΔ θα επιμείνει και μετά την κατάθεση του αιτήματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, δήλωσε από την πλευρά του ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Λαρίσης, Χρήστος Κέλλας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Είναι αδιανόητο ένας υπουργός και μάλιστα Άμυνας να συνομιλεί με ισοβίτη και μάλιστα 12 φορές», ανέφερε ο κ.Κέλλας και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση μετά την προσπάθεια που έκανε να ελέγξει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις τηλεοπτικές άδειες, όπου ατύχησε παταγωδώς, διότι ακυρώθηκαν από το ΣτΕ, έρχεται τώρα και μπλέκει σε νέες περιπέτειες και το μεγάλο ερώτημα που γεννάται είναι: Το ήξερε ο κ.Τσίπρας; Ο υπουργός Δικαιοσύνης το ήξερε –το είπε ο κ.Καμμένος το ομολόγησε και ο κ.Κοντονής. Ο κ.Τσίπρας το ήξερε; Και αν το ήξερε, τι έκανε;».

Σε ό,τι αφορά το κλείσιμο της αξιολόγησης ο βουλευτής της ΝΔ παρατήρησε: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, όμως, η αλήθεια είναι μία και δεδομένη. Η αξιολόγηση έκλεισε, η συζήτηση για το αποτέλεσμα της αξιολόγησης έγινε στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή προχθές, όπου απεδείχθη πόσο καλή ή πόσο κακή ήταν η αξιολόγηση, καθώς μετατραπήκαμε σε μία αποικία χρέους μέχρι το 2060 κι ακόμη έχουμε προβλήματα στην εκταμίευση της δόσης».
«Το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», που ήταν το σύνθημα με το οποίο κέρδισε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. έχει γίνει «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη» […] επιβλήθηκαν φόροι σε όλα τα επίπεδα, σε ό,τι κινείται και αναπνέει, η υπερφορολόγηση είναι δυσβάσταχτη», σημείωσε.

Ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ χαρακτήρισε «αισχρό» το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση επισημαίνοντας ότι «μας γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω, επιστρέφει την ανομία στα Πανεπιστήμια, επανέρχεται στη δημιουργία του ασύλου με ό,τι αυτό συνεπάγεται». «Η Παιδεία για τη ΝΔ είναι η βασική της προτεραιότητα, μαζί με την Υγεία και τη δημόσια ασφάλεια, πρέπει να συνδεθεί ο χώρος της τριτοβάθμιας και τεχνικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας», είπε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Tags: ΛΟΒΕΡΔΟΣΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Related Posts

Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17
Uncategorized

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

17/04/2019 - 14:59

Διαβάστε Επίσης

Λίβανος: Kαλεί τον ΟΗΕ να ασκήσει πιέσεις στο Ισραήλ για να σεβαστεί την εκεχειρία με την Χεζμπολάχ

PULS: Πέρασε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής η αγορά των 36 ισραηλινών ΠΕΠ

Επίσκεψη Πούτιν στην Ινδία: Στο επίκεντρο το ρωσικό πετρέλαιο, οι S-400 και τα Su-57

Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν: «Μήνυμα ισχύος» με ναυτικές ασκήσεις στον Κόλπο – Εκτόξευσαν βαλλιστικούς και πυραύλους cruise [vid]

Γερμανία: Πέρασε από την Μπούντεσταγκ η νομοθεσία για τη στρατιωτική θητεία – Ποιες αλλαγές προβλέπει

Πολεμικό Ναυτικό: Τελετές ορκωμοσίας ναυτών με την Δ’ ΕΣΣΟ 2025 [pics]

Συμμετοχή αρχηγού ΓΕΣ στο 11ο Forum of Commanders of European Land Forces στη Σουηδία

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα, με την πρωτοβουλία της Πενταμερούς, επιδιώκει να καθιερώσει τη θέση της ως πυλώνας σταθερότητας

Top News

Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στα νερά και τις λάσπες πάλι το Θριάσιο - Αποκαλυπτικές εικόνες

Το Netflix εξαγοράζει τη Warner Bros για 82,7 δισ. δολ - Mega deal στην ψυχαγωγία και το streaming

Η efood υποσχέθηκε bonus σε όσους κάνουν delivery εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας - Μετά τον σάλο σταμάτησε τη διανομή

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τα σοκολατάκια «Kinder Μιx 3D pop-up»: «Δεν είναι εμφανείς οι αλλεργιόνες ουσίες»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert