OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Τι γίνεται με την εξαγορά των κόκκινων δανείων των στρατιωτικών – ΒΙΝΤΕΟ

20/06/2018 - 06:00
Share on FacebookShare on Twitter

Κι άλλα βήματα μέχρι να περάσει στο βασικό στάδιο, εκείνο της εξαγοράς, απομένουν για να υλοποιηθεί το μέτρο που εξαγγέλθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα κόκκινα δάνεια των στρατιωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert έχουν καταγραφεί προς ένταξη δανειακές υποχρεώσεις της τάξης των 17 εκατομμυρίων ευρώ, και μάλιστα ήδη -σύμφωνα με ορισμένες πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας – έχουν μπει κάτω από αυτήν την «ομπρέλα προστασίας». Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και εξυπηρετούμενα δάνεια, όπως άλλωστε είχε διευκρινιστεί και τον περασμένο Φεβρουάριο ότι θα συμβεί.   

Στις δηλώσεις του πάντως στο OnAlert, ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Φώτης Κουβέλης, εμφανίστηκε φειδωλός: «Υπήρξε αυτή η εξαγγελία από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι ένα ζήτημα το οποίο ερευνούμε και πρέπει να επέλθει και κάποια συμφωνία με τους τραπεζικούς οργανισμούς, με τις τράπεζες προκειμένου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα.»  και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω. Εκείνο το οποίο πρέπει να καταγράψω είναι το συνεχές ενδιαφέρον προκειμένου να βρεθεί λύση και να υλοποιηθεί η εξαγγελία η οποία έχει γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.» 

Στο ερώτημα εάν η συγκεκριμένη εξαγγελία συμπίπτει με τις απόψεις σε ότι αφορά στα μέτρα ελάφρυνσης και ανακούφισης του προσωπικού αρκέστηκε να σημειώσει: «Το έτος 2018 είναι Έτος Μέριμνας για τον στρατιωτικό, για τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να υλοποιήσουμε και να εφαρμόσουμε μέτρα τα οποία πράγματι θα αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία έχουν οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις.»

Η απάντηση του ΑΝΥΕΘΑ για την εξαγορά των κόκκινων δανείων των στρατιωιτκών στο 01.47 έως 02.55



Tags: ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Related Posts

Δένδιας - drone
ΥΕΘΑ

Νίκος Δένδιας για το drone στην Λευκάδα: «Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει, δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε»

09/05/2026 - 13:59
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Επίσκεψη στην έδρα της 34 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στη Θεσσαλονίκη [pics, vid]

09/05/2026 - 12:32
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Ο Δένδιας στην Πορτογαλία: Μετά την βάση των C-390, επισκέφθηκε το Επιχειρησιακό Κέντρο για Μη Επανδρωμένα Οχήματα (CEOV)

08/05/2026 - 17:49

Διαβάστε Επίσης

Μέση Ανατολή: Εμπορικό πλοίο δέχθηκε επίθεση από άγνωστο βλήμα στα ανοιχτά του Κατάρ

Το Ιράν απειλεί με «ανταπόδοση» μετά την επίθεση των ΗΠΑ εναντίον δεξαμενόπλοιών του

WSJ: Το Ισραήλ έστησε και υπερασπίστηκε μυστική βάση στο Ιράκ για να πολεμήσει το Ιράν

Πούτιν: «Η σύγκρουση στην Ουκρανία φτάνει στο τέλος της»

30 κιλά εκρηκτική ύλη στο θαλάσσιο drone: Σειριακοί αριθμοί και λογισμικό «φωτίζουν» το USV καμικάζι

Καιρός σήμερα: Σχεδόν αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αραιές νεφώσεις

Σαν σήμερα: Το 1925 η Κύπρος ανακηρύσσεται αποικία του Βρετανικού Στέμματος

Η Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για παραβιάσεις της κατάπαυσης του πυρός

Top News

Οι Metallica γκρέμισαν το ΟΑΚΑ: Υπερθέαμα με Ζορμπά, Τρύπες και πάνω από 85.000 θαυμαστές – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία

Eurovision: Όταν ο Σάκης Ρουβάς το 2004 «εκτόπισε» τον νικητή του Eurostar και ξετρέλανε την Ευρώπη με το «Shake it»

Στέλιος Πέτσας και Σοφία Βούλτεψη με φανέλα των Metallica – Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών

Δημήτρης Παπανικολάου: «Πάθαμε σοκ όταν μας είπαν ότι η κόρη μας ενδέχεται να μη μιλήσει ποτέ κανονικά»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert