OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ παροτρύνεται να σταματήσει να γράφει στο Twitter για την συνάντηση στον Πύργο Τραμπ

07/08/2018 - 13:05
Share on FacebookShare on Twitter
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δέχεται παροτρύνσεις να σταματήσει τις αναρτήσεις στο Twitter για τη συνάντηση που έγινε στον Πύργο Τραμπ, τον Ιούνιο του 2016, μεταδίδει το CNN επικαλούμενο πηγή που έχει λάβει γνώση για τις συζητήσεις.

Η αναφερόμενη συνάντηση έγινε μεταξύ υψηλόβαθμων συμβούλων της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και Ρώσων παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος λαμβάνει εισηγήσεις σύμφωνα με τις οποίες, οι αναρτήσεις του στο Twitter “αναζωπυρώνουν την φωτιά” που έχει προκληθεί από το ζήτημα αυτό.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο εκτιμούν ότι δεν υπάρχει κάποια πραγματική νέα εξέλιξη γύρω από τη συνάντηση αυτή.

Την Κυριακή, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο Twitter αντιδρώντας σε αναφορές του CNN και της εφημερίδας “The Washington Post” εκδηλώνοντας πιθανή ανησυχία για τους νομικούς κινδύνους τους οποίους ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Τραμπ Τζούνιορ κι αναφορικά με τη συνάντηση στον Πύργο Τραμπ. Ο ίδιος χαρακτήρισε τις ανησυχίες που εκφράστηκαν στα δημοσιεύματα ως ένα “συνολικό κατασκεύασμα”, ενώ παραδέχτηκε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ώστε ο Τραμπ Τζούνιορ να λάβει από τους Ρώσους πληροφορίες επιβαρυντικές για τη Χίλαρι Κλίντον.

“Αυτή ήταν μία συνάντηση για να πάρουμε πληροφορίες για μία αντίπαλο. Δεν είναι παράνομο και γίνεται όλη την ώρα στην πολιτική. Δεν οδήγησε πουθενά. Δεν ήξερα κάτι σχετικά!”, έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Η αντίδραση του Αμερικανού προέδρου μέσω του Twitter έδωσε μεγαλύτερη σημασία στα δημοσιεύματα, προσελκύοντας τη δημόσια προσοχή.

Η παραδοχή του Τραμπ σχετικά με τον σκοπό για τον οποίο έγινε η συνάντηση δρομολόγησε την τελευταία εξέλιξη σε μια σειρά εξελίξεων σχετικά με τον ίδιο, τον Τραμπ Τζούνιορ, αλλά και τη νομική του ομάδα.

Μόλις έγινε γνωστή η συνάντηση, ο Τραμπ Τζούνιορ αντέδρασε αρχικά με μία παραπλανητική ανακοίνωση ισχυριζόμενος ότι η συνάντηση έγινε σε σχέση με την πολιτική που εφαρμόζει η Ρωσία στις αμβλώσεις. Καθώς γίνονταν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ίδια συνάντηση, ο Τραμπ Τζούνιορ εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία παραδεχόταν ότι σκοπός της συνάντησης ήταν η διάθεση από τους Ρώσους επιβαρυντικών πληροφοριών για την Κλίντον. Αργότερα, προχώρησε στη δημοσιοποίηση ηλεκτρονικών μηνυμάτων με σημείο αναφοράς τη συνάντηση.

Ο δικηγόρος του Τραμπ, ο Τζέι Σεκουλόου, αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν είχε ανάμειξη στη συγγραφή της παραπλανητικής ανακοίνωσης του Τραμπ Τζούνιορ. Ωστόσο αργότερα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς δήλωσε ότι ο πρόεδρος “αξιολόγησε” την ανακοίνωση.

Τον Ιούνιο έγινε γνωστό ότι οι δικηγόροι του Τραμπ παραδέχτηκαν με επιστολή που έστειλαν στον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ τον Ιανουάριο (2018) ότι ο Τραμπ στην πραγματικότητα “υπαγόρευσε” την ανακοίνωση.

Ο Σεκουλόου παραδέχτηκε την Κυριακή ότι η ειρωνική άρνησή του σχετικά με την εμπλοκή του Τραμπ στη συγγραφή της παραπλανητικής ανακοίνωσης ήταν ένα λάθος βασισμένο σε “λάθος πληροφόρηση”.

Με πληροφορίες από CNN, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags: ΗΠΑΤΡΑΜΠ

Related Posts

Ισραήλ - IAF
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Η Πολεμική Αεροπορία θα απαντήσει σε οποιαδήποτε επίθεση του Ιράν, διαβεβαιώνει ο νέος αρχηγός της IAF

05/05/2026 - 21:41
Spike LR2
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

SPIKE LR2: H Εθνική Φρουρά Κύπρου εκπαιδεύεται στο ισραηλινό αντιαρματικό σύστημα μεγάλου βεληνεκούς [vid]

05/05/2026 - 21:18
Ουκρανία
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 νεκροί από ρωσικές επιθέσεις – Δύο θάνατοι σε ρωσικό έδαφος από επίθεση ουκρανικών drones

05/05/2026 - 20:59

Διαβάστε Επίσης

Ακόμα πιο κοντά στo C-390: Το OnAlert αποκαλύπτει σχέδιο απόκτησής τους από την Πορτογαλία και το συνολικό κόστος

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά – Αίθριος στην υπόλοιπη χώρα

Σαν σήμερα: Το 1964 σημειώνεται το πρώτο δυστύχημα στην Πολεμική Αεροπορία με μαχητικό F-104 Starfighter

Ισραήλ: Η Πολεμική Αεροπορία θα απαντήσει σε οποιαδήποτε επίθεση του Ιράν, διαβεβαιώνει ο νέος αρχηγός της IAF

SPIKE LR2: H Εθνική Φρουρά Κύπρου εκπαιδεύεται στο ισραηλινό αντιαρματικό σύστημα μεγάλου βεληνεκούς [vid]

Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 νεκροί από ρωσικές επιθέσεις – Δύο θάνατοι σε ρωσικό έδαφος από επίθεση ουκρανικών drones

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν ξανά για τα Στενά του Ορμούζ και όσα πλοία προσπαθήσουν να περάσουν

Βουλή – Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων: Θετική γνώμη κατά πλειοψηφία για την αναβάθμιση των φρεγατών MEKO

Top News

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου να χοροπηδά στο τραμπολίνο που αγόρασε για τον γιο του, Πάρη

Νότης Σφακιανάκης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε η αδερφή του

Πέθανε ο παπά-Τσάκαλος - «Έζησε όπως ήθελε να ζήσει»

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έβγαινα από την παραλία και κρυβόμουν πίσω από τους φίλους μου - Έχω συναισθηματική υπερφαγία

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert