OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Κικίλιας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σε πανικό και με την πλάτη στον τοίχο

09/09/2018 - 12:55
Share on FacebookShare on Twitter
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σε πανικό και με την πλάτη στον τοίχο. Δυστυχώς για τη χώρα, το τελευταίο που της απομένει είναι η επιχείρηση διχασμού της κοινωνίας με εμφυλιοπολεμικά συνθήματα, η σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων και οι σκηνοθετημένες διώξεις» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δεν ενδιαφέρεται για «συναινέσεις» και πως επιδιώκει σταθερά το διχασμό.

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τονίζει ότι η κυβέρνηση πασχίζει να στήσει το δικό της καθεστώς. «Δεν κυβερνάει στο όνομα «όλων των Ελλήνων» υπηρετώντας το συμφέρον της χώρας. Κυβερνάει μόνο για να «τακτοποιεί τους δικούς» της και να επιβάλλει τις μειοψηφικές ιδεοληψίες της» δηλώνει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ΝΔ ανησυχεί για την πορεία της χώρας. Όπως λέει, η μέση ελληνική οικογένεια έχει υπερφορολογηθεί αγρίως και έχει εξαπατηθεί επανειλημμένως από τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και πως είναι τόσο μεγάλη η ζημιά στην οικονομία που η λογική «Τσοβόλα δώστα όλα» εν έτει 2018, δεν πείθει κανέναν.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει δεσμεύσει τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060. «Οι αγορές δε βλέπουν «επιστροφή στην κανονικότητα». Αντιθέτως, βλέπουν αναταράξεις. Τα επιτόκια δανεισμού του δεκαετούς ομολόγου έχουν φτάσει στο 4.6%, νούμερο απαγορευτικό για οποιαδήποτε προσπάθεια εξόδου στις αγορές. Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ, προειδοποίησε, ότι εάν δε γίνουν οι μεταρρυθμίσεις, οι αγορές θα αντιδράσουν επιθετικά, εξανεμίζοντας τα όποια σχέδια Τσίπρα για ακατάσχετη παροχολογία» τονίζει καλώντας τον κ. Τσίπρα να μην πανηγυρίζει.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ χαρακτηρίζει «τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν οι Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς» «επιβλαβή για τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς εκχωρεί» όπως λέει, τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα στο γειτονικό κράτος.

«Εμείς τέτοια συμφωνία, που φουντώνει τον αλυτρωτισμό και αφήνει ορθάνοιχτο παράθυρο για κάθε λογής διεκδικήσεις στο μέλλον, δεν κυρώνουμε. Κάθε χώρα διέπεται από ισχύ και συμφέρον. Ο πατριωτισμός μας και η εθνική μας συνείδηση, επιβάλλουν να το υπερασπιστούμε» λέει χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τα θέματα της ασφάλειας και την αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο κ. Κικίλιας δηλώνει πως «το βαθύ ιδεολογικοπολιτικό DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξένο στην τάξη και την ασφάλεια και καλύπτει πολιτικά ακραίες συμπεριφορές ισχνών μειοψηφιών».

«Θυμίζω ότι η πρώτη νομοθετική πράξη του κ. Τσίπρα, ήταν ο νόμος Παρασκευόπουλου που «άνοιξε» τις φυλακές, αφήνοντας ελεύθερους ποινικούς και τρομοκράτες. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την καταπολέμηση της ανομίας. Έχει όμως απεριόριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό στους άνδρες και τις γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας, που δυστυχώς δεν αφήνεται να κάνει τη δουλειά της. Αντιθέτως, εμποδίζεται απροκάλυπτα, όπως στις περιπτώσεις του Ρουβίκωνα. Θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι πολίτες θα δουν διαφορά στην καθημερινότητά τους, όταν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags: ΔΕΘΚΙΚΙΛΙΑΣΚΥΒΕΡΝΗΣΗΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Related Posts

δένδιας
ΥΕΘΑ

Ο Νίκος Δένδιας στην Ιαπωνία: Στο επίκεντρο τα θαλάσσια drones και τα υποβρύχια όπλα

03/12/2025 - 16:54
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Υλοποιούμε πλέγμα δράσεων για τα Άτομα με Αναπηρία στο πλαίσιο της Στρατιωτικής Οικογένειας

03/12/2025 - 10:35
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Ο Δένδιας στις Βρυξέλλες – Συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Σουηδίας για την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας [pics, vid]

01/12/2025 - 21:12

Διαβάστε Επίσης

Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν: «Μήνυμα ισχύος» με ναυτικές ασκήσεις στον Κόλπο – Εκτόξευσαν βαλλιστικούς και πυραύλους cruise [vid]

Γερμανία: Πέρασε από την Μπούντεσταγκ η νομοθεσία για τη στρατιωτική θητεία – Ποιες αλλαγές προβλέπει

Πολεμικό Ναυτικό: Τελετές ορκωμοσίας ναυτών με την Δ’ ΕΣΣΟ 2025 [pics]

Συμμετοχή αρχηγού ΓΕΣ στο 11ο Forum of Commanders of European Land Forces στη Σουηδία

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα, με την πρωτοβουλία της Πενταμερούς, επιδιώκει να καθιερώσει τη θέση της ως πυλώνας σταθερότητας

Κρεμλίνο στηρίζει Γουίτκοφ: Δηλώνει έτοιμο να συνεχίσει να εργάζεται με την παρούσα αμερικανική ομάδα

Κυβέρνηση Τραμπ: Αναπροσαρμόζει «την αμυντική στρατηγική» των ΗΠΑ και «βλέπει» πολιτισμική εξάλειψη της Ευρώπης

«Πεισματική βλακεία»: Αιχμηρό σχόλιο του απεσταλμένου του Πούτιν εναντίον του καγκελαρίου Μερτς

Top News

Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στα νερά και τις λάσπες πάλι το Θριάσιο - Αποκαλυπτικές εικόνες

Το Netflix εξαγοράζει τη Warner Bros για 82,7 δισ. δολ - Mega deal στην ψυχαγωγία και το streaming

Η efood υποσχέθηκε bonus σε όσους κάνουν delivery εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας - Μετά τον σάλο σταμάτησε τη διανομή

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τα σοκολατάκια «Kinder Μιx 3D pop-up»: «Δεν είναι εμφανείς οι αλλεργιόνες ουσίες»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert