OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Εύβοια: Χάος με αγνοούμενους και βιβλικές καταστροφές

30/09/2018 - 12:27
Share on FacebookShare on Twitter

Ο μεσογειακός κυκλώνας προκάλεσε χάος στην Εύβοια με τρία άτομα να αγνοούνται – Πρόκειται για ένα ζευγάρι και έναν άντρα που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους – Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Εύβοια, Φθιώτιδα, Άργος και Κορινθία – Ο «Ζορμπάς» ανέβηκε στις Σποράδες και πλήττει Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Ο μεσογειακός κυκλώνας που συνεχίζει να πλήττει τη χώρα χτύπησε και την Εύβοια, ενώ όπως έγινε γνωστό τρία άτομα θεωρούνται αγνοούμενοι. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Μαντούδι αγνοείται από τα μεσάνυχτα. Την ώρα που χάθηκαν τα ίχνη τους, βρίσκονταν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή Μετόχι. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες εντοπισμού τους καθώς η περιοχή είναι πλημμυρισμένη και η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Παράλληλα, αγνοείται ακόμα ένας άνδρας στην περιοχή. Το όχημα στο οποίο επέβαινε βρέθηκε σε ρέμα στο 2ο χλμ στον δρόμο μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και μια γυναίκα, η οποία βρέθηκε ζωντανή πάνω σε ένα δέντρο. Η ίδια όμως δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τι συνέβη με τον οδηγό.

Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσβαση στο Μαντούδι έχει κοπεί από το Δαφνούσι και από το Προκόπι καθώς τα νερά του ποταμού Κηρέα φούσκωσαν και έχουν πλημμυρίσει τα πάντα. Στο Μαντούδι κατάφερε να φτάσει μόνο η πυροσβεστική με ένα ερπυστριοφόρο όχημα. Και στην Βόρεια Εύβοια υπάρχουν κλειστοί δρόμοι. Από Ήλια για Αιδηψό και από Ροβιές για Μπουτά λόγω κατολισθήσεων.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@newsit.gr ή στην σελίδα του newsit.gr στο Facebook

Τι λέει ο δήμαρχος Μαντουδίου για τους αγνοούμενους

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Μαντουδίου, ο οποίος τόνισε για τους αγνοούμενους: «Είναι τρεις αγνοούμενοι ένα νεαρό άτομο και δυο μεσήλικες. Ένα ζευγάρι μεσήλικες. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ψάχνουν και στην στεριά αλλά και στη θάλασσα για την ανεύρεση τους από την πολιτική προστασία.

Αυτό είναι το θλιβερό γεγονός. Σήμερα δηλώθηκαν ότι αγνοούνται. Από χθες το βράδυ οι συγγενείς του ζευγαριού των μεσηλίκων σήμερα δήλωσαν στις υπηρεσίες ότι αγνοούνται. Δεν τους έβρισκαν δηλαδή σε συγγενικά τους πρόσωπα. Από χθες το βράδυ τους έχουν χαμένους…».

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Tags: ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗΕΥΒΟΙΑ

Related Posts

Δένδιας - drone
ΥΕΘΑ

Νίκος Δένδιας για το drone στην Λευκάδα: «Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει, δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε»

09/05/2026 - 13:59
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Επίσκεψη στην έδρα της 34 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στη Θεσσαλονίκη [pics, vid]

09/05/2026 - 12:32
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Ο Δένδιας στην Πορτογαλία: Μετά την βάση των C-390, επισκέφθηκε το Επιχειρησιακό Κέντρο για Μη Επανδρωμένα Οχήματα (CEOV)

08/05/2026 - 17:49

Διαβάστε Επίσης

Το OnAlert 24 ώρες με τους αμφίβιους καταδρομείς της Λέσβου: CSAR και κρούση με βατραχανθρώπους στο σύγχρονο πεδίο μάχης

Καιρός σήμερα: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας και αραιές νεφώσεις – Δείτε αναλυτικά

Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η απάντηση του Ιράν στην αμερικανική πρόταση για τον τερματισμό του πολέμου

Σαν σήμερα: Το 1967 η χούντα συλλαμβάνει και φυλακίζει στις φυλακές Αβέρωφ τον Ανδρέα Παπανδρέου

To Ιράν απειλεί τα βρετανικά και γαλλικά πλοία που πάνε στη Μέση Ανατολή με «άμεση και αποφασιστική απάντηση»

F-16, Rafale και ελικόπτερα στον Φλοίσβο: Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας

Νετανιάχου: «Ο πόλεμος με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Πρέπει να παραδώσουν το ουράνιο»

Ισραήλ: Ο Αρχηγός των IDF προειδοποιεί ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται επειγόντως περισσότερους στρατιώτες

Top News

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Μια φορά ο πατέρας μου πέρασε από δίπλα μου και έφυγε, δεν με γνώρισε»

Παραλήρημα Τραμπ για Ομπάμα και Μπάιντεν - «Το Ιράν παίζει παιχνίδια μαζί μας εδώ και 47 χρόνια, θα τους κοπεί το γέλιο»

Η Βόρεια Κορέα αλλάζει το Σύνταγμα της για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: «Άμεση πυρηνική επίθεση αν δολοφονηθεί»

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική ανάρτησή της για την γιορτή της μητέρας - «Η δική μου μαμά ήταν το πρώτο μου καταφύγιο»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert