OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καμμένος: Αν μπει μια ίλη τεθωρακισμένων στα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά

20/02/2019 - 22:13
Share on FacebookShare on Twitter

Την άποψη ότι «τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία», εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι TRT ο κ. Καμμένος επαναλαμβάνει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον εξαπάτησε στο θέμα των Σκοπίων, αν και θεωρεί πως η συμφωνία ήταν έργο του Νίκου Κοτζιά.

«Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ.Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από τον Τίτο και τον Μουσολίνι. Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη….Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Εξηγώντας την κατηγορία του περί εξαπάτησης από τον κ. Τσίπρα, ο κ. Καμμένος είπε: «Ο κ. Τσίπρας με εξαπάτησε διότι η πρώτη συμφωνία μας ήταν ότι θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές και η δεύτερη συμφωνία μας ότι θα έρθει στη Βουλή μετά το Μάρτιο.

Όμως εκείνο που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε μια συνεργασία είναι να πάρει βουλευτές από τον κυβερνητικό του εταίρο και να διασφαλίσει τη φίμωση στη βουλή ενός ανθρώπου που μιλάει 25 χρόνια στη βουλή. Και για να με χτυπήσει προσπάθησε με μεθόδευση του Πρόεδρου της Βουλής να μου αφαιρέσει το λόγο ως πολιτικού αρχηγού».

«Ο Τσίπρας έγινε Σαμαράς, την προδοσία την έκανε ο ίδιος…»
Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον Αλέξη Τσίπρα αντέστρεψε τα λόγια του πρωθυπουργού: «Είπε στη Βουλή «προσπάθησα να σε προφυλάξω μην γίνεις Σαμαράς». Ενώ έγινε ο ίδιος Σαμαράς. Την προδοσία την έκανε ο ίδιος. Αυτόν τον πολιτικό αμοραλισμό στην Ελλάδα δεν τον έχω ξαναδεί. Αποστασία τέτοια από τον κυβερνητικό σου εταίρο και την αριστερά δεν την είχαμε ματαδεί».

Αναφερόμενος στους βουλευτές που εγκατέλειψαν τους ΑΝΕΛ «συμμαχώντας» με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως ο Βασίλης Κόκκαλης ντρέπεται κι αλλάζει δρόμο όταν τον συναντά. «Σε μια δύσκολη στιγμή ο άνθρωπος έχει να βάλει την αξιοπρέπεια του στο ζύγι. Στη ζυγαριά του ο κ. Κόκκαλης και η κυρία Χρυσοβελώνη έβαλαν την καρέκλα», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην Τουρκία, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως οι γείτονες «έχουν μια πολιτική λεκτικού τσαμπουκά ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή πραγματική χρήσης βίας… Οι Τούρκοι είναι δειλοί. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν».

Tags: ΚΑΜΜΕΝΟΣΣΚΟΠΙΑ

Related Posts

Κακοκαιρία Byron: Σε δυτική και βόρεια Αττική τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Byron: Σε δυτική και βόρεια Αττική τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

05/12/2025 - 10:21
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού προβλέπονται ισχυρές βροχές

05/12/2025 - 04:35
Κακλαμάνης - Σάλεχ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακλαμάνης στον Λίβυο ομόλογό του: «Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν πρέπει να κυρωθεί από το Κοινοβούλιο της Λιβύης»

04/12/2025 - 16:40

Διαβάστε Επίσης

Ισραήλ: Αύξηση στρατιωτικών δαπανών στα 34 δισ. προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2026

Μαδούρο: Ζήτησε από τον Τραμπ να κρατήσει 200 εκατομμύρια και αμνηστία 100 αξιωματούχων του για να αποχωρήσει από τη Βενεζουέλα

Κακοκαιρία Byron: Σε δυτική και βόρεια Αττική τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

«Εκρηκτικό» ξημέρωμα στο Γκρόζνι – Χτυπήθηκε κυβερνητικό κτίριο της Τσετσενίας [vid]

Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά πελώριες ποσότητες βομβών αξίας 2,68 δισ. δολαρίων

Ρωσία: Πυρκαγιά σε τερματικό σταθμό αερίου και λιμάνι μετά από ουκρανική επίθεση [vids]

Όπλα μακράς εμβέλειας: Ο πόλεμος αποστάσεως και το νέο δόγμα που προκαλεί ανησυχία στην Τουρκία

Καιρός σήμερα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού προβλέπονται ισχυρές βροχές

Top News

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Τα 7 σημεία που παραμένουν στο επίκεντρο

Τάσος Ξιαρχό προς Κόνι Μεταξά: Αυτά τα καραγκιοζιλίκια εγώ δεν τα θέλω και δε τα σηκώνω

Το Plan b της κυβέρνησης για να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα πριν από τις γιορτές

Κωνσταντίνος Αργυρός για Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο πρόσεχε τους διπλανούς της

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert