OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Νεφώσεις με βροχές που θα ενταθούν τις βραδινές ώρες

07/02/2022 - 04:06
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter

Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Στη δυτική Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις με βροχές, που από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα ενταθούν.
Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, από το απόγευμα στην υπόλοιπη Μακεδονία και το βράδυ στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Το βράδυ τα φαινόμενα στα βόρεια θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας, τη νύχτα πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας της Θράκης και της Ηπείρου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ 

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που το βράδυ θα ενταθούν και αργά το βράδυ θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από αργά το βράδυ θα στραφούν βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ ενισχυόμενοι περαιτέρω τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Αισθητή πτώση αναμένεται από τις νυχτερινές ώρες.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και τη νύχτα πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Από αργά το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ ενισχυόμενοι περαιτέρω τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Αισθητή πτώση αναμένεται από τις νυχτερινές ώρες.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, που το βράδυ στα βόρεια θα ενταθούν. Από τις βραδινές ώρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, τη νύχτα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στο Ιόνιο τοπικά και 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα και από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν στη Θεσσαλία και τις Σποράδες βροχές και τη νύχτα στα ορεινά τοπικές χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Tags: ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥΕΛΛΑΔΑΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Related Posts

Μητσοτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για SAFE: «Εγκρίθηκαν 19 εθνικά σχέδια με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τα μη επανδρωμένα συστήματα»

01/02/2026 - 10:17
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Προειδοποιήσεις για έντονα φαινόμενα σε όλη τη χώρα – Δείτε αναλυτικά

01/02/2026 - 07:37
CSG - ΕΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΑΣ και CSG υπέγραψαν σύμβαση για σύσταση κοινοπραξίας και παραγωγή πυρομαχικών στο Λαύριο

31/01/2026 - 14:35

Διαβάστε Επίσης

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν περισσότερα συστήματα αεράμυνας στη Μέση Ανατολή, ενόψει πιθανής επίθεσης στο Ιράν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε επίθεση ρωσικού drone σε λεωφορείο που μετέφερε εργάτες ορυχείου

ΓΕΣ: Αποφοίτησαν 12 Αξιωματικοί της 78ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΣΤΕΑΜΧ [pics]

Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 32 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Για «αντίποινα» κάνει λόγο ο ισραηλινός στρατός

Η Ουκρανία ευχαριστεί τον Έλον Μασκ για τα «μέτρα» που έλαβε ώστε ρωσικά drones να μην μπορούν να χρησιμοποιoύν το Starlink

Νίκος Δένδιας: «Oι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης της Ελλάδας, που αντιμετωπίζει σημαντική απειλή»

Πακιστάν: Πάνω από εκατό νεκροί σε επιθέσεις αυτονομιστών στην Μπαλουτσιστάν

Χαμενεΐ: «Οποιαδήποτε αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν θα πυροδοτούσε έναν περιφερειακό πόλεμο»

Top News

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ «έβγαλε» είδηση: Γνωρίζω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα έρθει στην Ελλάδα – Υπέροχη Πρώτη Κυρία η Μελάνια

Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας - Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Ρία Ελληνίδου για το σεξιστικό σύνθημα οπαδών: Το αντιμετώπισα με πλάκα, δεν πήγαμε σε χορό λογιστών

Σόλων Τσούνης: «Όλοι είχαμε άγχος για το «Σόι σου» γιατί στο παρελθόν κάποια σίκουελ σειρών δεν είχαν πάει καλά»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert