OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΥΦΕΘΑ: Επίσκεψη Κεφαλογιάννη στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής – Το μήνυμα προς τους σπουδαστές [pics]

11/01/2024 - 16:52
ΥΦΕΘΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΦΕΘΑ) κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, την έδρα της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), στο Βύρωνα Αττικής. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Διευθυντής ΓΕΕΘΑ/Β’ ΚΛ Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας ΠΝ και η Διοικητής ΣΑΝ Σμήναρχος (ΥΝ) Κυριακή Πελέκη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις τρέχουσες δραστηριότητες της Σχολής. Στη συνέχεια, περιηγήθηκε στους χώρους της, όπου συνομίλησε με στελέχη και σπουδαστές. Συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό για το εξαιρετικό τους έργο, ενώ συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ποιοτικής αναβάθμισης των σπουδών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο ΥΦΕΘΑ υπογράμμισε ότι το «έδαφος είναι πρόσφορο και η ΣΑΝ έχει την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία της σχετικά με τις Α’ Βοήθειες, και γιατί όχι, να κάνει και το επόμενο βήμα. Να δημιουργήσει το Διακλαδικό Κέντρο Εκπαίδευσης Πολεμικού Τραύματος, ώστε να εκπαιδεύεται το υγειονομικό προσωπικό των ΕΔ, και όχι μόνο, επί της Τακτικής Φροντίδας Απωλειών Μάχης, αλλά και να δημιουργήσει εκπαιδευτές στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Παράλληλα επανέλαβε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «στηρίζει τις δράσεις για την ενίσχυση της γνώσης, καθώς και τις συνεκπαιδεύσεις με φίλιες χώρες μέσω συνεργιών με εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως λόγου χάριν τις δράσεις του EMILYO (European Initiative for the Exchange of Military Young Officers), που στόχο έχει την υλοποίηση του κοινού ευρωπαϊκού οράματος».

ΥΦΕΘΑ

Απευθυνόμενος προς τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές ο ΥΦΕΘΑ κ. Κεφαλογιάννης προέτρεψε «να επιδιώξετε την επιμόρφωσή σας, και να διεκδικήσετε μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών, ειδικότητες και εξειδικεύσεις σε διακεκριμένες σχολές εντός και εκτός Ελλάδας. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι, καθώς έχουμε θέσει ως στόχο τη διαρκή επικαιροποίηση και βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχουσών δυνατοτήτων στην εκπαίδευσή σας».

ΥΦΕΘΑ

Απευθυνόμενος ειδικότερα προς τους σπουδαστές από την Αλβανία, τους προέτρεψε «μαζί με τους Έλληνες συμμαθητές σας απλώστε γέφυρες φιλίας και γίνετε οι καλύτεροι πρεσβευτές των δύο χωρών».

Τον ΥΦΕΘΑ υποδέχθηκαν ο διευθυντής του Κλάδου Προσωπικού του ΓΕΕΘΑ υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας και η διοικητής της Σχολής σμήναρχος, Κυριακή Πελέκη.

Tags: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣΥΦΕΘΑ

Related Posts

ΥΠΕΘΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ενώσεις Στρατιωτικών Κρήτης: Νέες αντιδράσεις για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ – Κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας

05/12/2025 - 20:39
Ορκωμοσία - Δ' ΕΣΣΟ
ΓΕΝ

Πολεμικό Ναυτικό: Τελετές ορκωμοσίας ναυτών με την Δ’ ΕΣΣΟ 2025 [pics]

05/12/2025 - 15:00
Αρχηγός ΓΕΣ
ΓΕΣ

Συμμετοχή αρχηγού ΓΕΣ στο 11ο Forum of Commanders of European Land Forces στη Σουηδία

05/12/2025 - 14:47

Διαβάστε Επίσης

Εκατοντάδες άμαχοι από την ΛΔ του Κονγκό περνούν στη Ρουάντα για να γλιτώσουν από τις μάχες – Αναφορές για βομβαρδισμούς

Tiger: Η Αυστραλία μπορεί να στείλει τα 22 ελικόπτερα που αποσύρει στην Ουκρανία

Ενώσεις Στρατιωτικών Κρήτης: Νέες αντιδράσεις για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ – Κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας

Κύπρος: Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Aλλαγές σε πέντε υπουργεία

F-35: «Η Τουρκία είναι λίγους μήνες μακριά από το να επιστρέψει στο πρόγραμμα», λέει ο Αμερικανός πρέσβης στην Άγκυρα

Ουκρανία: Νέες συνομιλίες με Αμερικανούς στη Φλόριντα για τον τερματισμό του πολέμου

Η Νορβηγία θα αγοράσει ακόμη δύο υποβρύχια από την Γερμανία και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Τουρκία δεν μπορεί να μπει στο SAFE – Το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να γίνει το ΑΣΣ»

Top News

Κακοκαιρία Byron: Φεύγει από την Αττική αλλά όχι από τη χώρα - Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

«Προσοχή, Netflix»: Ξένοι αναλυτές για τις προκλήσεις και τους κινδύνους του mega-deal με τη Warner Bros

Κρήτη: Καναδός youtuber και vlogger πήγε σε ρακοκάζανο στα Χανιά δοκίμασε αντικρυστό και ξετρελάθηκε

Ρουμανία: Συγκλονιστικό βίντεο με αυτοκίνητο να «απογειώνεται» στον αέρα αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert