OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Δείτε αναλυτικά

21/12/2024 - 08:07
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter
Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας μέχρι το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στις περισσότερες περιοχές και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 10 με 12 βαθμούς, ενώ θα φτάσει στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στη δυτική Μακεδονία και τα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι στα δυτικά και το βράδυ και στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα κεντρικά τμήματα 5 με 6 και στα θαλάσσια τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στη Θράκη από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία από 05 έως 10 και στη δυτική Μακεδονία από μηδέν (00) έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη δυτική Πελοπόννησο και τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου (περιοχή Κεφαλονιάς-Ζακύνθου) Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι στα βόρεια και αργότερα και στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη (κυρίως τη δυτική και τη νότια). Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Εξασθένηση αναμένεται τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα (περιοχή Καστελόριζου).
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 και από το μεσημέρι σταδιακά 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Tags: ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥΚΑΙΡΟΣΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Related Posts

καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Σε ποιές περιοχές αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Δείτε αναλυτικά

13/06/2026 - 07:28
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Απότομη αλλαγή με βροχές και καταιγίδες σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα

12/06/2026 - 04:33
Δαβάκης - ΕΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Δαβάκης: «Δίνουμε μια 12η ανάσα για να κρατήσουν και να ορθοποδήσουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα»

11/06/2026 - 19:29

Διαβάστε Επίσης

Σαν Σήμερα: Το 1982 τελειώνει ο πόλεμος των Φώκλαντς ανάμεσα σε Βρετανία και Αργεντινή

Τραμπ: Την Κυριακή θα υπογραφεί η ειρηνευτική συμφωνία με το Ιράν – Θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον Ζελένσκι και τον Μακρόν στο περιθώριο της Συνόδου G7 στη Γαλλία

Ο Βίκτορ Όρμπαν επανεξελέγη αρχηγός του κόμματος Fidesz παρά την ήττα στις ουγγρικές εκλογές

Ιράν: Η υπογραφή της συμφωνίας με τις ΗΠΑ αναμένεται τις επόμενες ημέρες, όχι ώρες

Θρήνος στην Ινδία: Συντριβή An-32 της πολεμικής αεροπορίας – Νεκρό το 5μελές πλήρωμα [pics]

Στο SAFE η Ελλάδα: «Έπεσαν οι υπογραφές» για επενδύσεις στην άμυνα και στην ασφάλεια

Δξεμανόπλοιο χτυπήθηκε ανοικτά του Ομάν, σύμφωνα με την UKMTO [pic]

Top News

Η Δανάη Μπάρκα παντρεύτηκε τον Φάνη Μπότση: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο - Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την συνόδεψε στην εκκλησία

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, μία βδομάδα μετά τη γέννηση του γιου της

Ο Πρίγκιπας Λούις για άλλη μια φορά κλέβει την παράσταση με τις αστείες γκριμάτσες του στο Trooping the Colour

Μάνος Ιωάννου: «Αν με ρωτήσεις αν θα έκανα παιδί, είναι λάθος που το λέω αλλά πιστεύω ότι εγώ είμαι ακόμα παιδί»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert