OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τρία βίντεο κι ένα κείμενο του Σ.Καλεντερίδη για το τελευταίο τουρκικό έγκλημα

29/12/2012 - 00:31
Share on FacebookShare on Twitter

 

Του Σάββα Καλεντερίδη

Σαν χθες πέρυσι, στις 28 Δεκεμβρίου, τα τουρκικά F-16 σκότωσαν εν ψυχρώ 35 άοπλα παιδιά. Έκτοτε η τουρκική κυβέρνηση έκανε και συνεχίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην αποκαλυφθούν και να μην οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι ένοχοι αυτού του εγκλήματος.
Ο καθεστωτικός ελληνικός τύπος και τα ελληνικά ΜΜΕ, στην πλειονότητά τους συνεχίζουν να σέρνουν το χορό της νεοοθωμανικής υποτέλειας και της συνενοχής για ένα έγκλημα που διαπράττεται εναντίον του κουρδικού λαού.
Όμως αυτό το έγκλημα έχει δυο όψεις, γιατί στην ουσία είναι ένα έγκλημα που διαπράττεται και εναντίον του ελληνικού λαού, ο οποίος εξωθείται σε μια ανέντιμη και ανήθικη σχέση με την Τουρκία, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όχι απλά στη δορυφοριοποίηση, αλλά στον διαμελισμό της πατρίδας μας.
Τα παραδείγματα πολλά.
Το τελευταίο ήταν η απαίτηση της Τουρκίας να τιμωρηθούν Έλληνες αξιωματικοί για την παρουσίαση του βιβλίου «Η Ανατομία του Πολέμου στο Κουρδιστάν», απαίτηση που υποστήριξε με χαρακτηριστική αναίδεια και καιροσκοπισμό ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών, ξεχνώντας προφανώς ότι η αποστολή του είναι να υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και όχι να κύπτει σε απαιτήσεις της Άγκυρας και της Ουάσιγκτον.
Παρότι όμως τα περισσότερα καθεστωτικά ΜΜΕ της πατρίδας μας δείχνουν περισσότερη «νομιμοφροσύνη» από αυτά της Τουρκίας, ελπίζουμε οι υπερήφανοι Έλληνες υπηρέτες του διαδικτύου, να διαδώσουν αυτό το βίντεο σήμερα, για να δουν οι Έλληνες τη συνεχιζόμενη σκληρότητα του τουρκικού κράτους.
Να δουν οι Έλληνες ότι η σκληρότητα που εφαρμόστηκε στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης το 1955 και της Κύρπου το 1974, συνεχίζεται σήμερα, το 21ο αιώνα στον κουρδικό λαό.
Διαδώστε τα βίντεο της σφαγής στο Ρομπόσκι, για να λάμψει η αλήθεια και να ξεμπροστιάσουμε τους ενόχους και τους συνενόχους.





infognomonpolitics.gr

Tags: PKKΚΟΥΡΔΟΙΤΟΥΡΚΙΑ

Related Posts

Φιντάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Σπόντα Φιντάν για τα F-35: «Τουρκία και ΗΠΑ θα βρουν έναν τρόπο απομάκρυνσης των κυρώσεων CAATSA πολύ σύντομα»

06/12/2025 - 15:08
Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Έξαλλος ο Ερντογάν με τις επιθέσεις σε τουρκικά εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα – «Προειδοποιούμε και τις δύο πλευρές»

01/12/2025 - 20:07
Μαδούτο - Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Washington Post: Γιατί η Τουρκία είναι ιδανικός τόπος «εξορίας» για τον Μαδούρο

28/11/2025 - 12:44

Διαβάστε Επίσης

THEON και EXOSENS ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2030

JASSM-ER: Η Ιταλία πήρε το «πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για την αγορά 100 πυραύλων εκτεταμένου βεληνεκούς

Ζελένσκι: Μίλησε για τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες με Γουίτκοφ και Κούσνερ – Τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τους Ευρωπαίους

ΗΠΑ: Εντυπωσιακό βίντεο με sniper της Ακτοφυλακής να εξουδετερώνει ταχύπλοο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό

Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Πολεμικό Ναυτικό της ιστορίας της

Σπόντα Φιντάν για τα F-35: «Τουρκία και ΗΠΑ θα βρουν έναν τρόπο απομάκρυνσης των κυρώσεων CAATSA πολύ σύντομα»

Ουκρανία: Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό κόμβο κοντά στο Κίεβο [pics, vid]

Λωρίδα της Γάζας: Κατάρ και Τουρκία ζητούν την απόσυρση των IDF και συζητούν για τη «δύναμη σταθεροποίησης»

Top News

Κατέρρευσε ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με δάκρυα τα 450 πρόβατά του - Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού

Τζο Μπάιντεν: H viral γκάφα του σε ομιλία - Έκανε σαρδάμ με το όνομα των ΗΠΑ

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή στην Εγνατία Οδό στην Καβάλα: Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνο Αργυρό: Φωνητικά την περίοδο που ξεκίνησε δεν ήταν καλός, το λέω με πολύ σεβασμό

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert