Έκθεση Αεροναυπηγικής στο Βερολίνο

Kαμπάνια προσέλκυσης πελατών και επισκεπτών ξεκινά και στην Ελλάδα Διεθνής Έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας
και Διαστήματος  ILA 2012 που θα γίνει στο Βερολίνο από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2012 στον ολοκαίνουριο χώρο εκδηλώσεων Berlin ExpoCenter Airport και με Συνέδρια.
 
 Πρόκειται ,όπως  πληροφορεί η κ. Αθηνά Θεοφανίδου,  Εκπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα,  για την  παγκοσμίως παλαιότερη και πλέον καταξιωμένη έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος. Η έκθεση θα  γίνει σε  έκταση περίπου 250.000τμ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νέο διεθνές αεροδρόμιο BER της πρωτεύουσας. Τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου έχουν προγραμματιστεί τελικά για τις 17 Μαρτίου 2013.
 
Η ILA 2012 , μας πληροφορεί, θα παρουσιάσει το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών όλων των τομέων αεροναυπηγικής και διαστήματος. Οι τρεις πρώτες ημέρες της ILA 2012 απευθύνονται αποκλειστικά στους αντιπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου, ενώ στις τρεις τελευταίες ημέρες δίνεται σε όλους η ευκαιρία να απολαύσουν τα εκθέματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα πτήσεων και παρουσιάσεων. Στο επίκεντρο των τριών ημερών θα βρίσκονται επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές στο χώρο της έκθεσης, σεμινάρια και συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου και παρουσιάσεις.
 
Τον επαγγελματικό χαρακτήρα της ILA 2012 τονίζουν, κατά την εκπρόσωπο,  πολυάριθμες προσφορές πληροφόρησης και μια έκθεση των πλέον σύγχρονων αεροσκαφών κάθε μεγέθους και είδους στο έδαφος και στον αέρα, που όχι μόνο δείχνουν την εξέλιξη της αεροπορίας, αλλά δίνουν και μια εικόνα των επιδόσεων και πρακτικών εφαρμογών. Οι πολλές ελκυστικές θεματικές ενότητες στις αίθουσες της έκθεσης, όπως το Διεθνές Κέντρο Προμηθευτών (ISC), που στην ουσία είναι μια «έκθεση μέσα στην έκθεση» με B2B συνομιλίες μεταξύ προμηθευτών και αγοραστών (www.isc-ila.de), αλλά και ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος της έκθεσης θα συναρπάσουν το κοινό.
 
Πληροφορε’ι ακόμα ότι με τη μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των εποχών έκλεισε η περασμένη  ILA 2010 και υπογράμμισε τον επαγγελματικό σχεδιασμό της με τη σύναψη και προετοιμασία πωλήσεων ύψους 14 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επίσης 4.100 εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε από 70 χώρες βρέθηκαν εκεί και κάλυψαν  το παγκόσμιο αυτό γεγονός. Την έκθεση άνοιξε η καγκελάριος της Γερμανίας, κ Α. Μέρκελ. Με ρεκόρ συμμετοχής σε εκθέτες (1.153 εκθέτες από 47 χώρες) και 235.000 επισκέπτες, η ILA 2012 περιμένει κι εσάς να ζήσετε από κοντά τη νέα τεχνολογία και τις πτήσεις του μέλλοντος.
 
Η κ Θεοφανίδη  πληροφορεί ότι για πληροφορίες εκθετών, αλλά και για κάρτες εισόδου μπορουν οι ενδιαφερόμενοι να απεθυθύνονται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης του Βερολίνου στην Ελλάδα, τηλ. στην Αθήνα 210 6419000,-038 και στη Θεσσαλονίκη 2310 327733 και στην Ιστοσελίδα της έκθεσης:www.ila-berlin.com.