Η «αγωνία» της Χρυσής Αυγής για την επισκευή του Zubr

Τουλάχιστον περίεργη χαρακτηρίζεται η εμμονή ορισμένων -μεταξύ των οποίων και βουλευτών της Χρυσής Αυγής παρακαλώ- για το “πως και που” θα επισκευαστεί το Zubr του οποίου κάηκε μέρος της “φούστας”.

Η Χρυσή Αυγή μάλιστα επιακλούμενη δμοσιεύματα χαρακτηρίζει φαιδρή την εξήγηση ότι η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο, υπονοώντας προφανώς ότι “σαμποτέρ” έβαλαν στο μάτι το Zubr! Πιθανόν να ήταν κάποιοι απ΄ αυτούς που παλαιότερα -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλούνται οι Χρυσαυγίτες- είχαν …εισβάλλει στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών…ένοπλοι, έριξαν μερικούς πυροβολισμούς κι έφυγαν …ανενόχλητοι.

Για να μην ανησυχούν για την επισκευή του Zubr, τους ενημερώνουμε ότι ασφαλώς και μπορεί να γίνει από τους ανθρώπους και τα μέσα του ΠΝ.

Και όντως δεν υπάρχει καμία συμφωνία τεχνικής υποστήριξης γι΄ αυτά τα σκάφη. Πολύ κακώς δεν είχε υπογραφεί όταν αγοράστηκαν. Αλλά δεν θα υπογράψουμε τώρα και επειδή δεν υπάρχουν χρήματα αλλά και επειδή -να το επαναλάβουμε- έχουμε και ανθρώπους και μέσα να το φτιάξουμε το Zubr.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τι πήρε φωτιά το Zubr. Αιφνιδιαστική επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στη ναυτική βάση

Zubr: Το…»σαμποτάζ της φούστας»! Πολιτικές και «επιχειρηματικές» σκοπιμότητες «σαμποτάρουν» το ΠΝ

Θητεία:η Χρυσή Αυγή είναι ακόμη στην εποχή…του Γράμμου.Ζητά 14 μήνες θητείας