«Νονοί»,»παλιάνθρωποι» και «πληρωμένα συμβόλαια».Όλα τα ‘χει η κόντρα Μεϊμαράκη-Καρατζαφέρη.

Αυτή η “κόντρα” τα έχει όλα! Μεϊμαράκης εναντίον Καρατζαφέρη σ΄ ένα πόλεμο ολοκληρωτικό με αλληλοκατηγορίες βαρύτατες και ασύλληπτους υπαινιγμούς!

Ο πρώην ΥΕΘΑ εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης και μιλώντας στην Έλλη Στάη όχι απλά δεν έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης με το πρόεδρο του ΛΑΟΣ,αλλά έβαλε κυριολεκτικά φωτιά! Κι όχι μόνο στη μεταξύ τους αντιπαράθεση αλλά και γενικότερα στο χώρο της άμυνας αφού μίλησε για “πληρωμένα συμβόλαια” και “νονούς”!

«Το παραλήρημα του νονού εγώ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Ο κ.Καρατζαφέρης ούτε ηθική έχει,ούτε πολιτική… Είναι περιθωριακός”,είπε ο Β.Μεϊμαράκης! Δήλωσε  “αποφασισμένος να παίξω με τους όρους του και να απαντώ σ΄ ότι ακούγεται. Δεν αισθάνομαι και δεν είμαι αδύναμος” και εξήγησε γιατί αντέδρασε τόσο βίαια σ΄ όσα είπε ο Γ.Καρατζαφέρης στη Βουλή:

“Ο κ.Καρατζαφέρης είπε ότι ο Μεϊμαράκης συμπεριφέρθηκε μ΄ αυτό το τρόπο (σ.σ. ότι δηλαδή δεν παρέλαβε το υποβρύχιο), γιατί τα πήρε . Η προανακριτική προϋποθέτει ότι υπάρχουν ισχυρές ποινικές ρήτρες για συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό είπε. Ότι δωροδοκήθηκα.

Αν στήνονταν κάλπες χθες με τα ελλειπή στοιχεία που υπήρχαν δεν θα μας παρέπεμπε η Βουλή. Και ο Καρατζαφέρης τι θα έλεγε; Ότι τα βρήκαν τα δύο μεγάλα κόμματα!

Στο μυαλό του ο κ.Καρατζαφέρης πιστεύει ότι μπορεί να γίνει πρωθυπουργός».
Ο πρώην ΥΕΘΑ ρωτήθηκε αν επιμένει στις καταγγελίες του ότι ο Γ.Καρατζαφέρης τον πίεσε να παραλάβει το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ. Και απάντησε με υπαινισγμό:

«Όσο ήμουν ΥΕΘΑ μου ζήτησαν ραντεβού απ΄ όλα τα κόμματα . Όλοι ήρθαν με πολυμελείς αντιπροσωπείες. Ο κ.Καρατζαφέρης ήρθε μόνος του. Είναι τυχαίο”;

Ο Β.Μεϊμαράκης ρωτήθηκε και για όσα του καταλογίζουν για τους χειρισμούς του στην υπόθεση των υποβρυχίων και ειδικά για την επιλογή του να μην καταγγείλει τη σύμβαση των υποβρυχίων:

“Λένε ότι μπορούσα να καταγγείλω τη σύμβαση για τα υποβρύχια.Οι γνωμοδοτήσεις ήταν αρνητικές. Θα χάναμε όσα χρήματα είχαμε δώσει.Το λέει και η σύμβαση”.