Ποιοι είναι οι «Έντιμοι Αξιωματικοί»,που είχαν στείλει επιστολή στο Ζορμπά,για τους TOR M1.Ποιοι τους ξέρουν

Οι αποκαλύψεις για τη διαδρομή μαύρου χρήματος στην υπόθεση των TOR M1 που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο,έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί.Πολλά χρόνια πριν,όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ακόμη παντοδύναμος αν και το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν κυβέρνηση.

Η ιστορία με τα αντισταθμιστικά οφέλη των TOR M1,οι δολοφονίες ρώσων αξιωματούχων,όλα έχουν γραφτεί αλλά κανείς τότε δεν έδινε την σημασία που έπρεπε.Και εδώ που τα λέμε κανείς δεν πίστευε τότε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα κατέληγε στη φυλακή.

Μέσα σ΄ όλα επανεμφανίστηκε και μια επιστολή που φέρει την υπογραφή “Έντιμοι Αξιωματικοί”.Μια επιστολή που είχε σταλεί στον Εισαγγελέα Γιώργο Ζορμπά,μόλις μια εβδομάδα μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ το 2004. Δύο άνθρωποι φέρονται να γνωρίζουν ποιοι είναι οι “Έντιμοι Αξιωματικοί”.Ο ένας είναι ο ίδιος ο Εισαγγελέας που αμέσως “ψυλλιάστηκε” ποιος του την έστειλε. Και ο δεύτερος ο Σπύρος Τραυλός,Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών επί Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες έψαξε και βρήκε ποιος ήταν ο συντάκτης της επιστολής.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ιστορία αν συνεχιστεί,γιατί η ιστορία με τους TOR M1 ,δεν έκλεισε την εποχή του Άκη…