«Σκουριασμένα» μυαλά,που σκέφτονται μόνο αγορές εξοπλισμών,απαξιώνουν τις ΕΔ!

 Μετά από χρόνια «εσωστρέφειας» οι ΕΔ ,έκαναν μια άσκηση,δίνοντας το μήνυμα στη κοινή γνώμη που πάντα όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις τις εμπιστεύεται, ότι «είναι πάντα εδώ». Στη χώρα όμως υπάρχει πολύ «σκουριά»,που πρέπει να καθαρίσει.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που οι ΕΔ έδιναν το επιχειρησιακό τους στίγμα,κάποιοι ανακάλυψαν ότι ο αποβατικός στόλος είναι …άχρηστος και στήριξαν το επιχείρημα στη …σκουριά που υπήρχε σε ένα αποβατικό σκάφος του ΠΝ ,το οποίο συμμετείχε σε άλλη εκπαιδευτική δραστηριότητα των ΕΔ!

Η προσπάθεια κάποιων να παρουσιάσουν τις ΕΔ ως «διαλυμένο μαγαζί» είναι ατυχέστατη και δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι γίνεται από «πατριωτικό ενδιαφέρον».Άλλοι έχουν ενδιαφέροντα να μας …σώσουν πουλώντας τη πραμάτεια τους και πατώντας σε τέτοιου είδους «συγκλονιστικές αποκαλύψεις»!

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης στις ΕΔ είναι ένα ζήτημα που ασφαλώς πρέπει να προβληματίσει και να αντιμετωπιστεί,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι  θα μας βάλουν με το ζόρι σε «σούπερ-μάρκετ εξοπλισμών»,όπως γινόταν τη περίοδο που πετάγαμε λεφτά από δω κι από κει.Και πολλά από τα προβλήματα των ΕΔ οφείλονται σ΄ εκείνη τη περίοδο στην οποία τα «σκουριασμένα» μυαλά έπαιξαν το ρόλο τους.

Με λίγα λόγια; Άλλα Zubr δεν θ΄ αγοράσουμε…