Μηνύματα αισιοδοξίας από την ΕΑΒ και την θυγατρική της EMC

Η ελληνική αμυντική βιομηχανία μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για την επιβίωσή της. Όμως από πολλές πλευρές εκπέμπονται μηνύματα που επιτρέπουν την αισιοδοξία. Η ΕΑΒ και οι θυγατρικές της εταιρείες είναι ένα παράδειγμα.
Ένα απ΄ αυτά είναι και η  EMC HELLAS .Εταιρεία κρατικών συμφερόντων θυγατρική της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε. ,  η οποία δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 1998 έως σήμερα  στην Ελληνική και την Διεθνή αγορά.
Η EMC HELLAS παρέχει  υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες πιστοποίησης, ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (EMC), ασφάλειας χρήσης ηλεκτρικών συσκευών και ορθής χρήσης ραδιοφάσματος  για εμπορικά και  στρατιωτικά Συστήματα.

Η  EMC HELLAS διαθέτει  σύγχρονο ανηχοϊκό θάλαμο (από τους μεγαλύτερους στην περιοχή) ωφέλιμου μήκους 10 μέτρων στην περιοχή συχνοτήτων 30MHz μέχρι 40GHz  και είναι διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (E.ΣΥ.Δ.) για έλεγχο και έκδοση πιστοποιητικών CE σε ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα σύμφωνα με:
    1.    Electromagnetic Compatibility Tests: 
2004/108/EMC
    2.    Radio &Telecom Terminal Equipment:
R & T.T.E. Directive 99/5/EC
    3.    Low Voltage Directive (LVD) 2006/95/LVD  FROM 2014
Οι εξειδικευμένες δυνατότητες και τεχνογνωσία της EMC HELLAS παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα υπηρεσιών και μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για άλλες εταιρείες σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για τη χώρα μας.