«Νεκρά» και τα καινούργια υποβρύχια 214, αλλα κανείς δεν ασχολείται!

“Οι μπαταρίες …πέθαναν και στα υποβρύχια 214 ,αφού συντήρηση εδώ κι ένα χρόνο δεν έχει γίνει”! Το δημοσίευμα του Onalert για τις μπαταρίες των τεσσάρων υποβρυχίων 209 , τα οποία επί της ουσίας επιχειρησιακά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν , προκάλεσε “έκρηξη αγανάκτησης” σε αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού. Όχι για το δημοσίευμα αλλά για την “αβάσταχτη ελαφρότητα” με την οποία αντιμετωπίζεται το θέμα.

Επί της ουσίας επιβεβαιώνουν όσα πολύ συχνά καταγγέλουν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά για πλήρη απαξίωση των υποβρυχίων τύπου 214! Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για ζημιές που ξεπερνούν πια τα 50 εκατομμύρια στα καινούργια υποβρύχια!

Από την άλλη η υποτιθέμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ισκαντάρ Σάφα φαίνεται ότι …αργεί! Η πλευρά του ιδιοκτήτη των ναυπηγείων Σκαραμαγκά ,υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επαφή.
Φαίνεται ότι όλοι στο ΥΕΘΑ είναι πάρα πολύ απασχολημένοι με …τα νέα πλοία που θα αποκτήσουμε! Ποιος να προλάβει να ασχοληθεί με …τις παλιατζούρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ 214: Ζητούνται εξηγήσεις,απαντήσεις και σοβαρότητα!

Υποβρύχια 209 …γιοκ! Έχουν μείνει από μπαταρίες!

«Καλύπτετε τον Βενιζέλο στο θέμα των υποβρυχίων κ.Σαμαρά»! Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία «ξεσπαθώνουν»

ΔΕΚ: 310 εκατομμύρια ζητάει από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά