Su-57: Μία ασυνήθιστη προσγείωση πραγματοποίησε το ρωσικό μαχητικό [vid]

Το μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς Sukhoi Su-57 αποκαλύφθηκε στο κοινό, στην διεθνή έκθεση Αεροπορίας και Διαστήματος στη Μόσχα (MAKS 2019).

Υπό το βλέμμα του Ερντογάν και του Πούτιν, το ρωσικό μαχητικό έκλεψε τις εντυπώσεις στην διεθνή άσκηση MAKS 2019 στη Μόσχα. Το ρωσικό μαχητικό που έχει τραβήξει τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον παγκοσμίως, λόγω των χαρακτηριστικών του αλλά και της «μυστικοπάθειας» της Μόσχας γύρω από την αναπτυξιακή του πορεία, «αποκαλύφθηκε» στα μάτια του κοινού που έδωσε το παρών στην έκθεση, με το  Su-57 να μην απογοητεύει.

Βίντεο από μία ασυνήθιστη προσγείωση του αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Sukhoi Su-57 στο αεροδρόμιο Ζουκόφσκι της Ρωσίας δημοσίευσε στις 26 Αυγούστου η ομάδα «Voyennyy Osvedomitel», στο ρωσικό δίκτυο κοινωνικών μέσων ενημέρωσης «VK».

Το παράδοξο έγκειται στο γεγονός ότι πριν την προσγείωσή του το μαχητικό απελευθέρωσε δύο αλεξίπτωτα στο πίσω μέρος του.

Δείτε το βίντεο:

Όπως και να έχει το βίντεο καταδεικνύει την «πυγμή» του Sukhoi Su-57, μαχητικού αεροπορικής υπεροχής και βομβαρδισμού πέμπτης γενιάς, που είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για πτήσεις χαμηλής ορατότητας.

Τα πρώτα κομμάτια των αεροσκαφών αναμένεται να παραδοθούν στη Ρωσία μέχρι το τέλος του 2019.

Πηγή: Sputnik