OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Το επιβλητικό ρωσικό μαχητικό MiG-35 θέλει να «εισβάλλει» στην Μέση Ανατολή

24/11/2019 - 09:02
«Διπλό χτύπημα» από την Ρωσία με μαχητικά MiG-35 και MiG-29 στην Ινδία [pics]
Share on FacebookShare on Twitter

Η ρωσική αμυντική βιομηχανία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επεκτείνει την επιρροή της και να προωθήσει τα προϊόντα της στην Ασία και στη Μέση Ανατολή και η Διεθνής Έκθεση στο Dubai ήταν το ιδανικό μέρος για την περίφημη και θρυλική κατασκευάστρια εταιρεία MiG να «επιδείξει» το πολλά υποσχόμενο και εντυπωσιακό μαχητικό αεροσκάφος Mig-35.

Με μια τεράστια παράδοση και ιστορία, το μαχητικό MiG-35 προσπαθεί  να «πρωταγωνιστήσει» σε μια χρονική περίοδο όπου τα μαχητικά αεροσκάφη μπαίνουν σε μια «νέα εποχή» με τα αμερικανικά, κινεζικά αλλά και ρωσικά αεροσκάφη επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΜiG Corporation έδωσε το «παρών» στο Dubai Air Show, στο οποίο άλλα ρωσικά μαχητικά προσπάθησαν να «κλέψουν τις εντυπώσεις», PJSC UAC, και προχώρησε σε αρκετές διαπραγματεύσεις με πιθανούς αγοραστές του νέου MiG-35, σχετικά με τον ενδεχόμενο εξαγωγής του μαχητικού, ενώ συζητήθηκε επίσης και ο τρόπος συντήρηση και εκσυγχρονισμού των άλλων αεροσκαφών που εξάγουν.

Η «εισβολή» των MiG στη Μέση Ανατολή

Όπως δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της σοβιετικής εποχής, αρκετές από τις χώρες της Μέσης Ανατολής είχαν παραλάβει συνολικά πάνω από 1000 αεροσκάφη MiG που ήταν δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς και τα οποία είχαν δείξει μεγάλη αποτελεσματικότητα στις όποιες συγκρούσεις είχαν συμμετάσχει.

Γι’ αυτόν τον λόγο η MiG προσπαθεί να συνεχίσει αυτή την «παράδοση», προσφέροντας το πιο προηγμένο, εξελιγμένο και αποτελεσματικό, όπως ισχυρίζονται, μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων, στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το μοντέλο MiG-35 που προορίζεται για εξαγωγή θα διαθέτει βελτιωμένο εξοπλισμό ραντάρ και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, που θα του προσφέρουν μεγαλύτερη δυνατότητα ευελιξίας και ταχύτητας.

Επίσης, θα ενσωματώνει βελτιωμένο σύστημα πληροφοριών και ελέγχου στο πιλοτήριο, καθώς επίσης και Ραντάρ Ενεργητικής Ηλεκτρονικής Σάρωσης (AESA), ικανό να κλειδώνει και να παρακολουθεί μέχρι και 30 εναέριους στόχους ταυτόχρονα, προηγμένο σύστημα αναγνώρισης και σύστημα υπέρυθρων ακτίνων για την παρακολούθηση και επιτήρηση του εναέριου, θαλάσσιο και χερσαίου πεδίου επιχειρήσεων.

Πηγή: PRnewswire

Tags: DUBAI AIR SHOW 2019MIG-35ΕΞΑΓΩΓΕΣΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΡΩΣΙΑ

Related Posts

Λουκασένκο - oreshnik
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Oreshnik: Στη Λευκορωσία από χθες ο ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος, ανακοίνωσε ο Λουκασένκο

18/12/2025 - 18:14
LUCAS
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

LUCAS: Αμερικανικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε για πρώτη φορά drone καμικάζι στον Περσικό Κόλπο [vid]

18/12/2025 - 17:18
S-300
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

S-300: Η Ουκρανία προμηθεύεται πυραύλους για τα συστήματα αεράμυνας από τη Νορβηγία

18/12/2025 - 13:10

Διαβάστε Επίσης

S-400: Ουκρανικά drones έπληξαν δύο εκτοξευτές του ρωσικού συστήματος αεράμυνας [vid]

Γεραπετρίτης σε Βρετανή ΥΠΕΞ: «Οι αμυντικές συμφωνίες με τρίτες χώρες δεν πρέπει να στρέφονται εναντίον συμμάχων χωρών»

Η Ρωσία προετοιμάζεται για επαφές με τους Αμερικανούς για την Ουκρανία – «Στα τάρταρα» οι σχέσεις με τις ΗΠΑ

Oreshnik: Στη Λευκορωσία από χθες ο ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος, ανακοίνωσε ο Λουκασένκο

ΕΛΚΑΚ: Ένας χρόνος ενίσχυσης της ελληνικής αμυντικής καινοτομίας – Τα πρωτοποριακά βήματα για την άμυνα της χώρας

O αρχικατάσκοπος του Πούτιν αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με την νέα αρχηγό της βρετανικής MI6

LUCAS: Αμερικανικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε για πρώτη φορά drone καμικάζι στον Περσικό Κόλπο [vid]

Ζελένσκι: Αν δεν πάρουμε δάνειο από τα παγωμένα ρωσικά assets, θα πρέπει να μειώσουμε την παραγωγή drones

Top News

Εξώδικο Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Μήνυση και αγωγή αν δεν ανακαλέσει, με κατηγόρησε επίτηδες για παιδεραστία»

Σπάει τη σιωπή της η διευθύντρια HR που έγινε viral από την kiss cam των Coldplay: «Στιγμιαίο λάθος μετά από αλκοόλ»

Ο Γιώργος Καρτελιάς έπαθε έμφραγμα και έμεινε 15 μέρες στο νοσοκομείο: «Ήμουν μόνος και ένιωσα έναν πόνο στο στήθος»

Στέφανος Παπαδόπουλος: Τα πρώτα βήματα στις πίστες της Θεσσαλονίκης, η κάθοδος στην Αθήνα και τα βίντεο με τον Γιώργο Μαζωνάκη

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert