Βόμβα για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει “χαριστική τροπολογία” και ζητά εξηγήσεις

Βόμβα μεγατόνων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Onalert Newsroom
Βόμβα για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει “χαριστική τροπολογία” και ζητά εξηγήσεις

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βόμβα μεγατόνων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο θα θα καταγγείλει με γραπτή επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής “την απαράδεκτη μεθόδευση πραξικοπηματικής εισαγωγής της χαριστικής και ετεροβαρούς Τροπολογίας των Υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας”,όπως την χαρακτηρίζει “με αριθμό 535/101/31.5.13, που αφορά στην τροποποίηση της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου και των Ναυπηγείων Ελευσίνας και θα ζητήσει την απόσυρσή της και την παραπομπή της στην αρμόδια Επιτροπή ως αυτοτελές σχέδιο νόμου”. 
Η κυβέρνηση είχε παρουσιάσει την λύση που βρέθηκε για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ως “σωτήρια” για την επιχείρηση και φυσικά για τους εργαζόμενους αλλά και το ΠΝ που αναμένει την παράδοση πυραυλακάτων. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή υπήρξαν δημοσιεύματα και αντιδράσεις που είχαν να κάνουν με τις καθυστερήσεις των παραδόσεων των πλοίων για τις οποίες δεν ευθύνονται ούτε οι εργαζόμενοι ,ούτε το Πολεμικό Ναυτικό. Και πολλοί είχαν κάνει λόγο για λύση που επί της ουσίας “έσωζε” μόνο την διοίκηση των Ναυπηγείων. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τώρα λόγο για “χαριστική” τροπολογία .
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Exocet
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Exocet: Η Γαλλία παραγγέλνει περισσότερους αντιπλοϊκούς πυραύλους στην έκδοση Block 3C – «Άνοιγμα» σε συμμάχους για κοινή προμήθεια μέσω SAFE

Η συμφωνία-πλαίσιο με την MBDA επιτρέπει στη Γαλλία να υποβάλλει παραγγελίες και για λογαριασμό συμμαχικών χωρών μέσω του SAFE