Υποβρύχια: Γιατί ο Σαμαράς πρέπει να καλέσει άμεσα τον Ελευσινιώτη στο Μαξίμου

Όλο συζητάνε στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και των υποβρυχίων που το Πολεμικό Ναυτικό καίγεται να παραλάβει.

Κι όμως απ΄ όλες τις συναντήσεις λείπει ο μοναδικός ο οποίος εκ των πραγμάτων γνωρίζει το θέμα “απ΄ έξω κι ανακατωτά”! Και αυτός είναι ο άνθρωπος που ως Αρχηγός ΓΕΝ είχε ζήσει όλη την υπόθεση της πώλησης στον Σάφα και είχε παραλάβει τον Παπανικολή. Ο Δημήτρης Ελευσινιώτης, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας , δεν καλείται στις κυβερνητικές συσκέψεις στις οποίες όλοι “ρίχνουν” ιδέες που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Και το κάνουν αυτό απλά γιατί δεν γνωρίζουν το έτσι κι αλλιώς πολύπλοκο θέμα.

Είναι λοιπόν απορίας άξιο ,γιατί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που είναι προφανές ότι έχει ελλειπή ενημέρωση για το θέμα, δεν καλεί τον Ελευσινιώτη να του πει ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση μήπως και βρεθεί κάποια λύση.

Πόσο επείγον είναι; Αν αναλογιστούμε ότι οι ζημιές που έχουν υποστεί τα δύο υποβρύχια που περιμένουν την ολοκλήρωσή τους στο Σκαραμαγκά ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια, το ραντεβού θα έπρεπε να έχει γίνει …χθες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καλύπτετε τον Βενιζέλο στο θέμα των υποβρυχίων κ.Σαμαρά»! Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία «ξεσπαθώνουν»

«Να μειώσει η Ελλάδα 50% τους εξοπλισμούς». Γερμανική πρόταση αφού μας ξεζούμισαν!

ΒΙΝΤΕΟ: υποβρύχια…τανκς! Πως «κολυμπάνε» τα ρωσικά Τ 90