OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές – Αναλυτική πρόγνωση

19/12/2020 - 09:01
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter

Ο καιρός χαλάει σήμερα Σάββατο (19.12.2020) με βροχές, αλλά και παγετό σε κάποιες περιοχές. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα έχουμε αύριο κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς, στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.  Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στο Ιόνιο, όπου πιθανώς να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΜΟΣ – Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Tags: ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Related Posts

καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά – Αίθριος στην υπόλοιπη χώρα

06/05/2026 - 04:32
Τραμπ - Μητσοτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Θα επισκεφθεί την Αθήνα μέσα στο 2026 – Τον Ιούλιο έρχονται Χέγκσεθ και Ρούμπιο

05/05/2026 - 17:26
Μητσοτάκης - ΗΑΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Στην «καυτή ζώνη» των ΗΑΕ σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν την επίσκεψή του στην Ιορδανία

05/05/2026 - 10:32

Διαβάστε Επίσης

Ουκρανία: Τουλάχιστον 28 νεκροί από ρωσικά πλήγματα – Η Μόσχα παραβίασε την μονομερή εκεχειρία

Ρούμπιο: Τελείωσε η επιθετική φάση της σύγκρουσης με το Ιράν – Απαντούμε μόνο αν δεχτούμε επίθεση» [vid

Συρία: «Εξαρθρώσαμε πυρήνα εκτελεστών της Χεζμπολάχ» – Διαψεύδει η οργάνωση του Λιβάνου [pics]

Τραμπ: Αναστέλλεται η «Επιχείρηση Ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ – Κάνουμε πρόοδο με το Ιράν για συμφωνία

SOUTHCOM: Ακόμα ένα φονικό πλήγμα σε φερόμενους διακινητές ναρκωτικών στον Ειρηνικό [vid]

Ακόμα πιο κοντά στo C-390: Το OnAlert αποκαλύπτει σχέδιο απόκτησής τους από την Πορτογαλία και το συνολικό κόστος

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά – Αίθριος στην υπόλοιπη χώρα

Σαν σήμερα: Το 1964 σημειώνεται το πρώτο δυστύχημα στην Πολεμική Αεροπορία με μαχητικό F-104 Starfighter

Top News

Θύμα deepfake η Τζόρτζια Μελόνι: Ανέβασε φωτογραφία της με εσώρουχα, φτιαγμένη από τεχνητή νοημοσύνη - «Σκέψου πριν το κοινοποιήσεις»

Μαρία Μπεκατώρου: Το δώρο της παίκτριας στο «The Chase» που την συγκίνησε

Ο σκύλος που δεν γαβγίζει: Η ξεχωριστή περίπτωση του Basenji που παράγει έναν ιδιαίτερο ήχο κάτι ανάμεσα σε τραγούδι και γέλιο

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έβγαινα από την παραλία και κρυβόμουν πίσω από τους φίλους μου - Έχω συναισθηματική υπερφαγία

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert