OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Αναλυτική πρόγνωση

07/12/2020 - 06:01
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter

Ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση σήμερα Δευτέρα (07.12.2020), αφού θα έχουμε καταιγίδες, χαλάζι, αλλά και χιονοπτώσεις.

Ο καιρός θα δώσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις προβλέπονται στα δυτικά και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές.

Τα ισχυρά φαινόμενα από το μεσημέρι στα δυτικά και από τις βραδινές ώρες στα υπόλοιπα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ που γρήγορα στα δυτικά και εως το βράδυ και στα υπόλοιπα θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί με μικρή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις από το μεσημέρι θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία και από τις βραδινές στις υπόλοιπες περιοχές βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα θαλάσσια πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ, που από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά, πρόσκαιρα πιο πυκνές στα ορεινά της Ηπείρου.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7, στο Ιόνιο 8 που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά όμως από το μεσημέρι και από τις νοτιότερες περιοχές βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά στις Κυκλάδες από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς και αργά τη νύχτα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες που προς το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 6 και γρήγορα τοπικά 7 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΜΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες που προς το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 και γρήγορα 6 με 7 μποφόρ.  Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Φωτογραφία InTime news

Tags: ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Related Posts

ΕΛΚΑΚ
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΚΑΚ: Αποχωρεί ο Αντιναύαρχος ε.α Λυμπέρης – Αυτά είναι τα μέλη του ΔΣ που ανασυγκροτήθηκε σε σώμα

21/04/2026 - 13:24
THEON
ΕΛΛΑΔΑ

Η THEON δημοσιεύει την Ετήσια Έκθεση 2025 και παρουσιάζει πρόσφατες εξελίξεις

21/04/2026 - 08:58
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές σε Μακεδονία και Θράκη – Αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές

21/04/2026 - 04:32

Διαβάστε Επίσης

Κίνα: Αντιδρά στη χαλάρωση των περιορισμών εξαγωγών όπλων από την Ιαπωνία – Την κατηγορεί για «απερίσκεπτη στρατιωτικοποίηση»

ΕΛΚΑΚ: Αποχωρεί ο Αντιναύαρχος ε.α Λυμπέρης – Αυτά είναι τα μέλη του ΔΣ που ανασυγκροτήθηκε σε σώμα

Chinook προσγειώθηκε για πρώτη φορά χωρίς παρέμβαση πιλότου χάρη στο DAFCS της Boeing [pic]

Ιράν: Καμία αντιπροσωπεία μας δεν έχει αναχωρήσει προς το παρόν για το Ισλαμαμπάντ

A-10: Παράταση ζωής μέχρι το 2030 δίνει η κυβέρνηση Τραμπ στα περίφημα Warthog [pic]

Ισπανία, Σλοβενία και Ιρλανδία ζητούν από την ΕΕ να εξεταστεί σήμερα η αναστολή της συμφωνίας σύνδεσης της Ένωσης με το Ισραήλ

Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ θα αφοπλιστεί με «στρατιωτικά και διπλωματικά» μέσα – «Ο Ναΐμ Κασέμ θα πληρώσει με τη ζωή του»

JDAM-LR: «Πύραυλοι» cruise χαμηλού κόστους έγιναν οι «έξυπνες» βόμβες του U.S Navy [vid, pic]

Top News

Κεφαλονιά: «Γνωριστήκαμε πριν από 1,5 χρόνο με τη Μυρτώ, δεν εμπλέκομαι σε κύκλωμα μαστροπείας» λέει ο 23χρονος για τον θάνατο της 19χρονης

Σωτήρης Καλυβάτσης για Υρώ Λούπη: Συντονιστήκαμε, είναι η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει στη ζωή μου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Γιάννη Καραβασάνη: Υπήρξαμε παντρεμένοι και όταν χωρίσαμε επέστρεψα στην Ελλάδα

Μετρό: Τροποποιήσεις στη γραμμή 2 έως και την Πέμπτη - Οι 5 σταθμοί που θα κλείνουν νωρίτερα λόγω έργων

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert