OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

26/04/2023 - 04:33
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter

Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη χώρα ενώ από αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου κατά τόπους πιθανώς να είναι ισχυρά.

Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια όπου θα φτάσει τους 18 με 20 και στην υπόλοιπη χώρα κατά τόπους τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ..
Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 με βαθμιαία ενίσχυση στα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από το απόγευμα είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι και από τα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα καταιγίδες.
Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία από τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες, όπου από το μεσημέρι είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και από το βράδυ και από τα βόρεια βόρειοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα είναι πιθανό να είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Tags: ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Related Posts

καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά

26/03/2026 - 04:29
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα στην Κρήτη – Τοπικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα

25/03/2026 - 04:33
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές

24/03/2026 - 04:41

Διαβάστε Επίσης

Πεντάγωνο: Εξετάζει το ενδεχόμενο να ανακατευθύνει στη Μέση Ανατολή στρατιωτική βοήθεια που προοριζόταν για την Ουκρανία

Πυρηνικά όπλα: Ανησυχητική αύξηση του αριθμού τους διαπιστώνουν οι ειδικοί

Κατάθεση δελτίου απογραφής στρατεύσιμων κλάσεως 2030 – Στις 30/3 η λήξη της προθεσμίας

Τραμπ: «Οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για να βοηθήσουν με το παρανοϊκό Ιράν – Να το θυμάστε»

ΗΑΕ: Δύο νεκροί στο Αμπού Ντάμπι από θραύσματα ιρανικού πυραύλου που αναχαιτίστηκε

Ιράν: Νεκρός ο Αρχηγός Ναυτικού των IRGC που ήταν υπεύθυνος για το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ, λένε ισραηλινά ΜΜΕ

Ζελένσκι στο Reuters: Οι ΗΠΑ συνδέουν τις εγγυήσεις ασφαλείας με την παραχώρηση του Ντονμπάς στη Ρωσία

Τουρκικό δεξαμενόπλοιο δέχθηκε επίθεση από drone στη Μαύρη Θάλασσα – Φέρεται να μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο

Top News

Ο Κώστας Σινάνης γύρισε στα καθήκοντά του - «Τελειώσαμε με την περιπέτεια, κάναμε ακόμη ένα βήμα»

Η Άννα Βίσση ανακοίνωσε τη δημιουργία της Vission Music, της νέας εταιρείας που δημιούργησε με τη Δήμητρα Κούστα

Κατώτατος μισθός: Τι αλλάζει στις τριετίες και πόσο ωφελούνται οι εργαζόμενοι από τη νέα αύξηση

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε ότι απέβαλε η σύζυγός του: «Εδώ και δέκα μέρες κλαίει συνεχώς»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert