OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καμμένος: Αν μπει μια ίλη τεθωρακισμένων στα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά

20/02/2019 - 22:13
Share on FacebookShare on Twitter

Την άποψη ότι «τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία», εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι TRT ο κ. Καμμένος επαναλαμβάνει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον εξαπάτησε στο θέμα των Σκοπίων, αν και θεωρεί πως η συμφωνία ήταν έργο του Νίκου Κοτζιά.

«Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ.Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από τον Τίτο και τον Μουσολίνι. Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη….Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Εξηγώντας την κατηγορία του περί εξαπάτησης από τον κ. Τσίπρα, ο κ. Καμμένος είπε: «Ο κ. Τσίπρας με εξαπάτησε διότι η πρώτη συμφωνία μας ήταν ότι θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές και η δεύτερη συμφωνία μας ότι θα έρθει στη Βουλή μετά το Μάρτιο.

Όμως εκείνο που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε μια συνεργασία είναι να πάρει βουλευτές από τον κυβερνητικό του εταίρο και να διασφαλίσει τη φίμωση στη βουλή ενός ανθρώπου που μιλάει 25 χρόνια στη βουλή. Και για να με χτυπήσει προσπάθησε με μεθόδευση του Πρόεδρου της Βουλής να μου αφαιρέσει το λόγο ως πολιτικού αρχηγού».

«Ο Τσίπρας έγινε Σαμαράς, την προδοσία την έκανε ο ίδιος…»
Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον Αλέξη Τσίπρα αντέστρεψε τα λόγια του πρωθυπουργού: «Είπε στη Βουλή «προσπάθησα να σε προφυλάξω μην γίνεις Σαμαράς». Ενώ έγινε ο ίδιος Σαμαράς. Την προδοσία την έκανε ο ίδιος. Αυτόν τον πολιτικό αμοραλισμό στην Ελλάδα δεν τον έχω ξαναδεί. Αποστασία τέτοια από τον κυβερνητικό σου εταίρο και την αριστερά δεν την είχαμε ματαδεί».

Αναφερόμενος στους βουλευτές που εγκατέλειψαν τους ΑΝΕΛ «συμμαχώντας» με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως ο Βασίλης Κόκκαλης ντρέπεται κι αλλάζει δρόμο όταν τον συναντά. «Σε μια δύσκολη στιγμή ο άνθρωπος έχει να βάλει την αξιοπρέπεια του στο ζύγι. Στη ζυγαριά του ο κ. Κόκκαλης και η κυρία Χρυσοβελώνη έβαλαν την καρέκλα», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην Τουρκία, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως οι γείτονες «έχουν μια πολιτική λεκτικού τσαμπουκά ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή πραγματική χρήσης βίας… Οι Τούρκοι είναι δειλοί. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν».

Tags: ΚΑΜΜΕΝΟΣΣΚΟΠΙΑ

Related Posts

καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά και κεντρικά

24/12/2025 - 04:33
καιρός - βροχές
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

23/12/2025 - 12:14
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές – Δείτε αναλυτικά

23/12/2025 - 04:29

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1995 ξεκινά η κρίση των Ιμίων με το τουρκικό πλοίο Φιγκέν Ακάτ

Ουκρανία: 3 εκατομμύρια FPV drones παραδόθηκαν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις το 2025

Ρωσία: Η πλειοψηφία των Ρώσων αναμένει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει το 2026, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν πετρελαιοφόρο δεξαμενόπλοιο για «λαθρεμπόριο καυσίμων»

Τουρκία: Ο πιλότος του Falcon-50 είχε εκπέμψει πολλαπλά σήματα κινδύνου πριν από τη συντριβή

MQ-9B SeaGuardian: Οκτώ μη επανδρωμένα αεροσκάφη αγοράζει το γερμανικό Πολεμικό Ναυτικό για 1,52 δισεκατομμύρια ευρώ

Λιβύη: Τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του αντιστράτηγου Μοχάμεντ αλ Χαντάντ, μετά τη συντριβή του αεροσκάφους του στην Τουρκία

Παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο έκαναν τουρκικό ATR-72 και UAV

Top News

Η Σμαράγδα Καρύδη μετά το reunion του «Πάρα Πέντε»: Η αγάπη σας θα μας ζεσταίνει την καρδιά για άλλα 20 χρόνια

Εριέττα Μανούρη: Υπάρχουν μέρες που σκέφτομαι πως θα ήθελα παιδιά και άλλες που λέω "τι ωραία που είμαι ανεξάρτητη"

Νετανιάχου και Τραμπ συγκυβερνήτες σε βομβαρδιστικό Β-2 που περνάει πάνω από το Ιράν - Το AI βίντεο «μήνυμα» του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού

Μπλόκα αγροτών: «Εκεχειρία» για τις γιορτές και μετά πάλι αποκλεισμοί δρόμων - Με χαμηλές ταχύτητες η έξοδος των Χριστουγέννων

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert