OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Εικόνες-σοκ από τα άγρια επεισόδια και τη μανία της επίθεσης στον αστυνομικό [pics, vid]

10/03/2021 - 09:08
Νέα Σμύρνη
Share on FacebookShare on Twitter

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το πρωί της Τετάρτης η Νέα Σμύρνη. Η ειρηνική πορεία χιλιάδων κατοίκων αμαυρώθηκε από κουκουλοφόρους και χούλιγκαν που τα έκαναν γυαλιά καρφιά με αποτέλεσμα τον σοκαριστικό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

«Θα πεθάνετε που@@@@ς» ήταν μια από τις φράσεις που άκουσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (09.03.2021) στη Νέα Σμύρνη. Γιατί ανάμεσα στους χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν για να φωνάξουν κατά της αστυνομικής βίας που «είδαν» όλοι μπροστά στα μάτια τους την περασμένη Κυριακή, όταν αστυνομικοί έδειραν πολίτες, ήταν και κάποιοι (κουκουλοφόροι και χούλιγκανς όλων των ομάδων!) που ήθελαν να γίνει ό,τι τελικά έγινε: άγρια επεισόδια.

Μολότοφ, επεισόδια, καταστροφές, χάος, 27 προσαγωγές, 16 συλλήψεις και πέντε αστυνομικοί τραυματίες. Και μια μεγάλη, ειρηνική πορεία που διαλύθηκε στα χημικά. Οι εικόνες από τη Νέα Σμύρνη σοκάρουν. Νεαροί με κουκούλες και full face, αστυνομικοί που φωνάζουν σε πολίτες που σηκώνουν τα χέρια ή κραδαίνουν το γκλοπ ενώ πίσω τους μια πόλη καίγεται.

Κι ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο όχλος του επιτέθηκε, τον έριξε από τη μηχανή και τον ξυλοκόπησε άγρια, αφήνοντάς τον αιμόρφυρτο στην άσφαλτο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερα από 500 άτομα, χούλιγκαν… όλων των «χρωμάτων» βρέθηκαν χθες βράδυ στη Νέα Σμύρνη με έναν σκοπό: να κάνουν επεισόδια και να επιτεθούν σε αστυνομικούς.

Η επίθεση καρέ καρέ

Και το έκαναν όταν επιτέθηκαν στις μηχανές της ΔΡΑΣΗΣ, έριξαν τον αστυνομικό στο έδαφος και επί 2,5 λεπτά, τον χτυπούσαν με μανία. Βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας και καταγράφει καρέ – καρέ την άγρια επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Το βίντεο ξεκινά με την πορεία πολλών εκατοντάδων νεαρών, μέχρι την στιγμή που διαλύονται απότομα γιατί πλησιάζουν οι αστυνομικοί.

Φαίνονται δέκα μηχανές και ο άτυχος 24χρονος αστυνομικός από τις Σέρρες επιβαίνει σαν συνοδηγός στην τελευταία. Οι αστυνομικοί φρενάρουν και τότε ένας από το πλήθος βρήκε την ευκαιρία για να κάνει ένα… σπριντ και να φτάσει την τελευταία μηχανή.

Πηδάει με μένος στην πλάτη του αστυνομικού και τον ρίχνει από την μηχανή. Τότε, ξεκινά το μαρτύριό του. Η στιγμή που τον πετάει στο έδαφος, είναι στο 2.25 του βίντεο. Από τότε, μέχρι και τουλάχιστον το 4.55, δηλαδή για δυόμισι λεπτά (!) δεκάδες άγνωστοι ξυλοκοπούν άγρια τον αστυνομικό, που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος!

Μπουνιές, κλωτσιές και χτυπήματα για 150 βασανιστικά δευτερόλεπτα.

Τον αφήνουν και φεύγουν από το σημείο, μόνο όταν οι αστυνομικοί επιστρέφουν για τον συνάδελφό τους, όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι BigThirteen στο YouTube…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο (σ.σ. στο 2.25 η στιγμή που ξεκινά ο άγριος ξυλοδαρμός του αστυνομικού)

Ο νεαρός αστυνομικός, που έχει μεταφερθεί στο 401 είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως οι δράστες της επίθεσης ήθελαν να του βγάλουν το κράνος…

Ποιος είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη
Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με κρανοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίσθηκε σοβαρά στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 24χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος κατάγεται από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και μπήκε στο σώμα σχετικά πρόσφατα.

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθμίσουν την κατάστασή του και φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αποφανθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το εύρος των τραυμάτων του.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ φέρει τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού και τα πόδια, και αιμορραγούσε αρκετά σοβαρά, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Οι συνάδελφοί του περιγράφουν ότι δέχθηκε επίθεση και αν δεν επανέρχονταν στο σημείο για να τον υπερασπιστούν, λένε ότι θα είχε δεχθεί καίρια πλήγματα και θα είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν τρεις ακόμη τραυματίες αστυνομικοί, με έναν εξ αυτών να έχει ένα ελαφρύ χτύπημα στο χέρι.

Πώς έγινε η επίθεση

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε σε ομάδα της ΔΡΑΣΗΣ που κινούνταν στην περιοχή, όταν δέχθηκαν επίθεση από περίπου 60-70 άτομα, στη συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Νικολάου Πλαστήρα, τα οποία κατάφεραν να τον ρίξουν από τη μοτοσικλέτα και να τον τραυματίσουν.

Ακολούθησε ολόκληρη επιχείρηση από τα ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις για να τον προστατέψουν μέχρι να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Πηγή: Newsit.gr

Tags: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣΕΠΕΙΣΟΔΙΑΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ

Related Posts

καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Μεταβολή με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

27/03/2026 - 04:27
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά

26/03/2026 - 04:29
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα στην Κρήτη – Τοπικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα

25/03/2026 - 04:33

Διαβάστε Επίσης

Ουκρανία και Σαουδική Αραβία υπέγραψαν συμφωνία αμυντικής συνεργασίας

Ένοπλες Δυνάμεις: Καθορίστηκε το κόστος και η υγειονομική δαπάνη που καταβάλλεται προκαταβολικά στα στελέχη

GARC: Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την επιχειρησιακή ανάπτυξη USV στα Στενά του Ορμούζ [vid]

Financial Times: Τα Εμιράτα θα συμμετέχουν σε αποστολή για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα ότι έχει «αιχμαλωτίσει» πλοία με παναμαϊκή σημαία στα λιμάνια της

Στενά του Ορμούζ: Τα πλεονεκτήματα του Ιράν, η στρατηγική των ΗΠΑ και η παράταση στο τελεσίγραφο Τραμπ

Wall Street Journal: Ο Τραμπ εξετάζει την ανάπτυξη 10.000 επιπλέον στρατιωτών στη Μέση Ανατολή

Το Ιράν εξαπέλυσε μπαράζ επιθέσεων με πυραύλους και drones κατά του Ισραήλ και των χωρών του Κόλπου

Top News

Fuel Pass 2026: Ανοίγει από την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα για αιτήσεις - Βήμα βήμα η διαδικασία

Ζόζεφιν: Επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την επανασύνδεση με τον Νίνο - «Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η χιουμοριστική ανάρτηση με τον Σάκη Κατσούλη - «Τώρα εμείς θα γίνουμε γονείς;»

Φαίη Σκορδά: Για την ξαφνική αποχώρηση από το «Buongiorno» - «Κατάλαβα ότι δεν είναι απλό και πρέπει να πάω»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert