Μπαγίς:ο…Πάγκαλος της Τουρκίας!

Ο Ε.Μπαγίς φαίνεται ότι έχει τον ίδιο …image maker με τον Πάγκαλο. Ακολουθεί την ίδια τακτική του “πετάγομαι εκεί που με σπέρνουν”, κάνει πάντα μια “προκλητική” και “ενοχλητική” δήλωση,”ψηλώνει” λίγο πολιτικά και μετά χάνεται.

Μπαγίς:ο…Πάγκαλος της Τουρκίας!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ε.Μπαγίς φαίνεται ότι έχει τον ίδιο …image maker με τον Πάγκαλο. Ακολουθεί την ίδια τακτική του “πετάγομαι εκεί που με σπέρνουν”, κάνει πάντα μια “προκλητική” και “ενοχλητική” δήλωση,”ψηλώνει” λίγο πολιτικά και μετά χάνεται.

Έτσι και χθες μας …προέτρεψε να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας και να μην ασχολούμαστε με το τι όνομα θα πάρουν τα Σκόπια,ούτε αν θα μπουν στο ΝΑΤΟ ή όχι.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι όνομα έχουν και αυτό είναι τα Σκόπια,στο ΝΑΤΟ δεν θα μπουν ,γιατί και μυαλό δεν βάζουν αλλά και γιατί η Τουρκία δεν έχει καμία απολύτως ισχύ να επιβάλει ότι θέλει και τέλος…με τα οικονομικά μας ασχολούμαστε κάθε μέρα. Καιρός να ασχοληθεί εκείνος και η κυβέρνησή του με τα δικά τους.Τα καμπανάκια έχουν αρχίσει να χτυπάνε και πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι τα ποσοστά ανάπτυξης δεν είναι παρά αριθμοί σε οθόνες υπολογιστών.Λέγεται και …φούσκα. 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει χάρτη σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ισχύει από το 2019» λέει η Άγκυρα – Η ηχηρή απάντηση της Αθήνας

«Το διεθνές δίκαιο δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά, προκειμένου να εξυπηρετούνται μονομερείς διεκδικήσεις» τόνισε η ελληνική πλευρά

Ελληνική και τουρκική σημαία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Χείμαρρος» ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη: Εξόχως προκλητικό το τουρκολιβυκό μνημόνιο

«Τι εννοούν όσοι μας παροτρύνουν να τα βρούμε με την Τουρκία και να συζητήσουμε τις έωλες απαιτήσεις τους;» διερωτήθηκε ο πρέσβης κ. Κούτρας