Ο Α/ΓΕΑ στη Τουρκία. Ποιο ήταν το πρώτο όχι που είπε.

Ο Α/ΓΕΑ στη Τουρκία. Ποιο ήταν το πρώτο όχι που είπε.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για Τουρκία αναχωρεί ο Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας. Θα συμμετάσχει στην ετήσια σύσκεψη των Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών των χωρών της Ευρώπης (European Air Chiefs Conference-EURAC) που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.Η σύσκεψη θα γίνει 1 και 2 Ιουνίου.

Το ερώτημα είναι αν ο Βενιζέλος του ‘χει αποδεσμεύσει…”κανόνες εμπλοκής”. Δηλαδή τι θα γίνει αν συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τους Τούρκους να κάνουν …αταξίες στο Αιγαίο σχεδόν κάθε φορά που Έλληνας αρχηγός βρίσκεται στη χώρα τους. Και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχεις σχεδιάσει από την αρχή την αντίδρασή σου. 

Ο κ.Κλόκοζας πάντως αρνήθηκε,  όπως έγραψε ο Λουκάς Δημάκας  στα ΝΕΑ,   να παρακολουθήσει το air show που θα γίνει στη Σμύρνη ,όπως αρντηικά είχε απαντήσει και στη πρόσκληση για συμμετοχή σ΄ αυτό ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει χάρτη σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ισχύει από το 2019» λέει η Άγκυρα – Η ηχηρή απάντηση της Αθήνας

«Το διεθνές δίκαιο δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά, προκειμένου να εξυπηρετούνται μονομερείς διεκδικήσεις» τόνισε η ελληνική πλευρά

Ελληνική και τουρκική σημαία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Χείμαρρος» ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη: Εξόχως προκλητικό το τουρκολιβυκό μνημόνιο

«Τι εννοούν όσοι μας παροτρύνουν να τα βρούμε με την Τουρκία και να συζητήσουμε τις έωλες απαιτήσεις τους;» διερωτήθηκε ο πρέσβης κ. Κούτρας