O Τουρκικός Τύπος σήμερα

Το κούρδικο ζήτημα και η Συρία είναι στα σημερινά τούρκικα πρωτοσέλιδα

O Τουρκικός Τύπος σήμερα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

« Η ελπίδα είναι ο Μπαρζανί» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως « το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης τη λυση του θέματος της «Βόρειας Συρίας» τη ψάχνει στο «Βόρειο Ιράκ».

«Βόρεια Συρία» είναι ο τίτλος της Posta. H εφημερίδα αναφέρει πως « χιλιάδες Κούρδοι εκπαιδεύονται από το PKK στην περιοχή κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Η περιοχή ελέγχεται από τους Κούρδους. Η Τουρκία μετά τον όρο «¨Βόρειο Ιράκ» , χρησιμοποιεί πια τον όρο «Βόρεια Συρία»

«Ξεχάστε το Κουρδιστάν» είναι οτίτλος της Hürriyet. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ο Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος θα επισκεφθεί το Βόρειο Ιράκ, θα δώσει μήνυμα στον Μπαρζανί πως «δεν υπάρχει καμία άδεια από την Τουρκία για Κουρδικό κράτος».

«Χωρίς την υπογραφή του πασά, αποκλείεται» είναι ο τίτλος της Τaraf η οποία αναφέρει πως με νέο νομοσχέδιο δεν επιτρέπεται καμία μεταβίβαση, πώληση, ανταλλαγή δημόσιας γης χωρίς την έγκριση του τούρκου πρωθυπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυπριακός Τύπος σήμερα

Ο Ελληνικός Τύπος σήμερα



 

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.