Ο διευθυντής Θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας στο Φανάρι.

Πρώτη επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο απο το 1923

Ο διευθυντής Θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας στο Φανάρι.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 H επίσκεψη του Διευθυντή των θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας Μεχμέτ Γκιορμέζ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο εντυπωσίασε και τους Τούρκους αλλάκαι το Φανάρι.
 Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκικής Δημοκρατίας όπου ο Διευθυντής Θρησκευτικών Υποθέσεων επισκέπτεται το Φανάρι.
  Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο θεωρούν σημαντική την επίσκεψη και από την άποψη θρησκευτικών υποθέσεων αλλά και από την άποψη συμβολισμού και αναγνώρισης του Πατριαρχείου, καθώς η συνάντηση Βαρθολομαίου-Γκιορμέζ είχε διάρκεια περίπου δυο ωρών κάτι περισσότερο από εθιμοτυπική. 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μητσοτάκης: «Δεν ζητάμε καμία άδεια για αυτά που κάνουμε στα νησιά μας – Έχουμε απάντηση σε όλες τις πιθανές κινήσεις της Τουρκίας»

«Δεν μας αρκεί να αγοράζουμε οπλικά συστήματα, θέλουμε να έχουμε κομμάτι στην παραγωγή», σημείωσε ο πρωθυπουργός