Προκαλούν συνέχεια οι Τούρκοι-το Πίρι Ρέις κοντά στην Αφροδίτη

Φιρί-φιρί το πάνε οι Τούρκοι.Και μόνο οι σκέψεις για να πάει το Πίρι Ρέϊς κοντά στη πλατφόρμα της Noble Energy, ανεβάζουν το θερμόμετρο.

Προκαλούν συνέχεια οι Τούρκοι-το Πίρι Ρέις κοντά στην Αφροδίτη

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

  

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

  
“ To Πιρί Ρείς θα κάνει έρευνες στο οικόπεδο 12 όπου ήδη έχουν ξεκινήσει τις έρευνες τους οι Ελληνοκύπριοι». Αυτό υποστηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες Hürriyet και Ηabertürk. Αν η είδηση αυτή επαληθευτεί τότε το «θερμό επεισόδιο» στην Κύπρο είναι θέμα λίγων ημερών.

   Η Ηürriyet υποστηρίζει πως το «ψευδοκράτος» έχει χωρίσει την ΑΟΖ σε 7 περιοχές από το Α έως το G. H τελευταία αυτή περιοχή «τέμνεται ακριβώς με το σημείο όπου κάνουν έρευνες οι Ελληνοκύπριοι. «Το Πιρί Ρείς μαζί με πλοία του τουρκικού στόλου πηγαίνουν  ακριβώς στο σημείο οπου οι Ελληνοκύπριοι θα αναζητήσουν πετρέλαιο.» η τουρκική εφημερίδα προβλέπει «θερμές ημέρες» στη Μεσόγειο. 

Η εφημερίδα Ηabertürk αναφέρει πως «το Πιρί Ρείς αγγίζει την Αφροδίτη» και τονίζει πως οι έρευνες του τουρκικού σκάφους θα γίνουν «σχεδόν δίπλα από το οικόπεδο 12  των Ελληνοκυπρίων.»

Διαβάστε επίσης: το αλφαβητάρι των ελληνοτουρκικών

                              το νέο ερευνητικό σκάφος των Τούρκων. Το λένε Τσακαμπέι

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει χάρτη σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ισχύει από το 2019» λέει η Άγκυρα – Η ηχηρή απάντηση της Αθήνας

«Το διεθνές δίκαιο δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά, προκειμένου να εξυπηρετούνται μονομερείς διεκδικήσεις» τόνισε η ελληνική πλευρά

Ελληνική και τουρκική σημαία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Χείμαρρος» ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη: Εξόχως προκλητικό το τουρκολιβυκό μνημόνιο

«Τι εννοούν όσοι μας παροτρύνουν να τα βρούμε με την Τουρκία και να συζητήσουμε τις έωλες απαιτήσεις τους;» διερωτήθηκε ο πρέσβης κ. Κούτρας