ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
“Tώρα η σειρά είναι δική σου Γιώργο” , αυτός είναι ο τίτλος, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδα Milliyet που ζητά τη στήριξη της Ελλάδος για την άρση της βίζας στους τούρκους πολίτες, που επιβάλλεται από τις χώρες της Ε.Ε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα η Τουρκία ήδη έχει εγκρίνει τη συμφωνία «καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης» και έχει στείλει τη σχετική συμφωνία προς έγκριση για σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Αυτή η συμφωνία είναι η βασική προυπόθεση για την άρση της βίζας.
Η Μilliyet αναφέρει ότι όλες οι χώρες έχουν δώσει την έγκριση τους αλλά μόνο η Ελλάδα δεν έχει εγκρίνει τη συμφωνία. Η τουρκική εφημερίδα καλεί την ελληνική κυβέρνηση να επισπεύσει τις διαδικασίες για να μπορούν οι Τούρκοι πολίτες να ταξιδεύουν χωρίς βίζα στις χώρες της Ε.Ε.
-589x375.jpg)


![Μητσοτάκης σε Ερντογάν: «Να αρθεί κάθε απειλή μεταξύ μας» – Οι δηλώσεις από την Άγκυρα [vid]](https://www.onalert.gr/wp-content/uploads/2026/02/MITSOTAKIS-ERDOGAN-TURKEY-6-350x250.jpg)
