Σαμποτάζ σε τουρκικό αγωγό από το PKK.ΒΙΝΤΕΟ

Αντάρτες του PKK οργάνωσαν σαμποτάζ σε τμήμα του αγωγού Κερκούκ-Γιουμουρταλίκ που περνά στο χωριό Σένκιοϊ-επαρχίας Μιντγιάτ του νομού Μάρντιν.

Σαμποτάζ σε τουρκικό αγωγό από το PKK.ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντάρτες του PKK οργάνωσαν σαμποτάζ σε τμήμα του αγωγού Κερκούκ-Γιουμουρταλίκ που περνά στο χωριό Σένκιοϊ-επαρχίας Μιντγιάτ του νομού Μάρντιν. Ομάδες της BOTAŞ μετά από την φωτιά που ξέσπασε λόγω της έκρηξης που συνέβη από τα εκρηκτικά, μετέβησαν στην περιοχή και σταμάτησαν την ροή πετρελαίου. Μονάδες ασφαλείας μετέβησαν στην περιοχή, προσπάθησαν να επέμβουν στην περιοχή, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο, καθώς υπήρχε περίπτωση η περιοχή να είναι παγιδευμένη με νάρκες. Μετά από την διακοπή της ροής του πετρελαίου που έγινε από βραδύς, η φωτιά έσβησε από μόνη της κατά τις πρωινές ώρες.
tourkikanea.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 



Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσελίκ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ομέρ Τσελίκ για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο: «Κανείς δεν μπορεί να στείλει μήνυμα στην Τουρκία μέσω επιδείξεων ισχύος»

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν εξέφρασε, επίσης, την αντίθεση της Άγκυρας στην άρση του εμπάργκο όπλων από τις ΗΠΑ στην Κύπρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελλόριζο / (ΓΡ.ΤΥΠ.ΠΡΩΘΥΠ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μητσοτάκης από Καστελλόριζο προς Τουρκία: «Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν δεχόμαστε απειλές ή υποδείξεις από κανέναν»

Όπως επισήμανε, τα ελληνικά σύνορα ταυτίζονται με τα ευρωπαϊκά, με αποτέλεσμα το μήνυμα της Μεγίστης να ξεπερνά τα εθνικά όρια