Στην Τραπεζούντα μόλις 10 άνθρωποι παρακολούθησαν τη στρατιωτική παρέλαση.

Onalert Newsroom
Στην Τραπεζούντα μόλις 10 άνθρωποι παρακολούθησαν τη στρατιωτική παρέλαση.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

 Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι αξιωματικοί αλλά και ο νομάρχης της Τραπεζούντας όταν διαπίστωσαν πως στην σημερινή εθνική γιορτή της Τουρκίας, στο δρόμο είχαν συγκεντρωθεί μόλις 10 άτομα!

   Σήμερα οι γείτονες μας γιορτάζουν τη νίκη τους απέναντι στον ελληνικό στρατό το 1922. Σε κάθε πόλη της Τουρκίας διοργανώνονται παρελάσεις. Όμως η σημερινή ημέρα συνέπεσε με τη θρησκευτική γιορτή των Μουσουλμάνων δηλαδή το Μπαϊράμι και έτσι οι περισσότεροι τούρκοι αδιαφόρησαν για την εθνική τους γιορτή.

  Όμως αυτό που συνέβη στην Τραπεζούντα όπου έχει ένα εκατομμύριο πληθυσμό δεν είχε κανένα προηγούμενο. Ο Νομάρχης και ο στρατιωτικός διοικητής αναγκάστηκαν να χαιρετήσουν τους άδειους δρόμους της πόλης, καθώς μόλις 10 άνθρωποι είχαν σπεύσει στην άκρη του δρόμου.    
  Έτσι η παρέλαση της εθνικής γιορτής μετατράπηκε σε φιάσκο.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ