Τούρκος Υπ.Ενέργειας” Οι δηλώσεις μου για εκκλήσεις Παπακωνταντίνου για φυσικό αέριο παρερμηνεύθηκαν”

Τούρκος Υπ.Ενέργειας” Οι δηλώσεις μου για εκκλήσεις Παπακωνταντίνου για φυσικό αέριο παρερμηνεύθηκαν”

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ

 

   O τούρκος Υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ διόρθωσε τις δηλώσεις που έκανε το Σάββατο πως ” ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εκλιπαρούσε για να δώσουμε  φυσικό αέριο”  και τόνισε πως δεν ήθελε να προσβάλλει τον Έλληνα ομόλογο του με τις δηλώσεις του και δήλωσε πως οι δηλώσεις του «παρερμηνεύθηκαν».

 “ Εγώ είχα δηλώσει, πως επειδή ο Έλληνας ομόλογος  μου έκανε  έκκληση, καθώς  είχαν δυσκολίες.  Είχα τονίσει πως ως Τουρκία φροντίσαμε για τη ροή του φυσικού αερίου….Εγώ είμαι υπουργός Ενέργειας μιας ισχυρής χώρας ,  της Τουρκίας. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ λέξεις που να προσβάλλουν.  Εμείς θελήσαμε να χρησιμοποιηθεί το αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα για την ειρήνη. Οι προσβλητικοί όροι δεν αρμόζουν σε μένα και στο κράτος μας.»

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μητσοτάκης: «Δεν ζητάμε καμία άδεια για αυτά που κάνουμε στα νησιά μας – Έχουμε απάντηση σε όλες τις πιθανές κινήσεις της Τουρκίας»

«Δεν μας αρκεί να αγοράζουμε οπλικά συστήματα, θέλουμε να έχουμε κομμάτι στην παραγωγή», σημείωσε ο πρωθυπουργός