Toύρκος καπετάνιος “κατάφερε” να βυθίσει το πλοίο μέσα στο λιμάνι της Σμύρνης!

Toύρκος καπετάνιος “κατάφερε” να βυθίσει το πλοίο μέσα στο λιμάνι της Σμύρνης!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Πανικός προκλήθηκε στο λιμάνι της Σμύρνης όταν ο καπετάνιος του επιβατικού πλοίου «Ιhsan Alyanak» , έριξε το πλοίο πάνω σε φάρο και λίγα λεπτά μετά την εκκένωση το πλοίο βυθίστηκε μπροστά στη σκάλα της Σμύρνης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το πλοίο που κάνει δρομολόγια εντός του κόλπου της Σμύρνης, μόλις ξεκίνησε την πορεία του έπεσε πάνω στο φάρο. Ο καπετάνιος αμέσως οδήγησε το πλοίο στη σκάλα για να εκκενωθεί. Οι 200 επιβάτες αμέσως βγήκαν από το πλοίο. Λίγα λεπτά μετά το πλοίο βρέθηκε στα νερά του λιμανιού.
Τώρα ξεκίνησαν οι έρευνες για να βρεθούν τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα.
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσελίκ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ομέρ Τσελίκ για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο: «Κανείς δεν μπορεί να στείλει μήνυμα στην Τουρκία μέσω επιδείξεων ισχύος»

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν εξέφρασε, επίσης, την αντίθεση της Άγκυρας στην άρση του εμπάργκο όπλων από τις ΗΠΑ στην Κύπρο