Έλληνες στρατιωτικοί: “Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας” – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη.

Έλληνες στρατιωτικοί: “Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας” – ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξεπέρασαν τους πέντε μήνες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης οι Έλληνες στρατιωτικοί – “Δεν έχει αλλάξει τίποτε” λέει ο πατέρας του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη – Μόνη επαφή με τον έξω κόσμο το επισκεπτήριο των συγγενών τους.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, Νίκου. Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούν ψηλά το κεφάλι και κάνουν υπομονή. Πλέον έχουν ξεπεράσει τους πέντε μήνες κράτησης στις φυλακές υψήστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, μια ανάσα απ’ τα σύνορα όπου και είχαν συλληφθεί από Τούρκους στρατιώτες.

Ο Νίκος Μητρετώδης μίλησε στην εφημερίδα Real News και συγκλονίζει λέγοντας: “ Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας. Δεν ξέρετε τι αγώνα δίνουν και τα ίδια…. Δεν έχει αλλάξει όμως τίποτε. Να δούμε πότε θα τελειώσουμε”.

Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης εξακολουθούν να κρατούνται χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Πριν από περίπου έναν μήνα το τουρκικό δικαστήριο απέρριψε την πέμπτη αίτησή τους για αποφυλάκιση.

Ο πατέρας του ανθυπολοχαγού, Νίκος Μητρετώδης, τονίζει ωστόσο ότι δεν το βάζουν κάτω.

“Είναι ψύχραιμοι και κάνουν μεγάλη υπομονή, αν και το χρονικό περιθώριο που παραμένουν στις φυλακές, από τις 3 Μαρτίου, είναι τεράστιο. Απαιτούντναι απίστευτα ψυχικά αποθέματα για αυτή τη δοκιμασία. Ζούμε μια πρωτόγνωρη αδικία και τα παιδιά σηκώνουν όλο αυτό το βάρος” λέει ο Νίκος Μητρετώδης.

Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις  για τους Έλληνες στρατιωτικούς:

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μητσοτάκης: «Δεν ζητάμε καμία άδεια για αυτά που κάνουμε στα νησιά μας – Έχουμε απάντηση σε όλες τις πιθανές κινήσεις της Τουρκίας»

«Δεν μας αρκεί να αγοράζουμε οπλικά συστήματα, θέλουμε να έχουμε κομμάτι στην παραγωγή», σημείωσε ο πρωθυπουργός