Μόδα οι διακοπές σ΄ ελληνικά νησιά για τους Τούρκους

Πολύ στη μόδα είναι στην Τουρκία οι διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Μόδα οι διακοπές σ΄ ελληνικά νησιά για τους Τούρκους

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολύ στη μόδα είναι στην Τουρκία οι διακοπές στα ελληνικά νησιά και όλοι, οικογένειες και ελεύθεροι, προτιμούν να πηγαίνουν στα ελληνικά νησιά παρά στην Αλικαρνασσό και στον Τσεσμέ, αναφέρεται σε ένθετο της τουρκικής εφημερίδας Sabah. Και αυτό, εξηγεί,  επειδή πραγματοποιούνται περιοδείες χωρίς θεώρηση (visa) στα ελληνικά νησιά.

Πέραν, δε, αυτού, μ’ αυτήν την ευκαιρία, οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να δουν και μία άλλη χώρα. 

Eξάλλου το ένθετο της Hurriyet αναφέρεται ότι η εταιρεία Etstur παρουσιάζει σε όλους τους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα λιμάνια στο Αιγαίο, με το πλοίο Aegean Paradise. Με το πλοίο αυτό υπάρχει δυνατότητα περιοδείας στα νησιά χωρίς θεώρηση. Όσοι θα ταξιδέψουν θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου να περιοδεύσουν στη Μύκονο, στον Πειραιά, στη Σαντορίνη, στη Ρόδο, στην Κω, στην Κρήτη και στη Θες/νίκη.

Διαβάστε ακόμη:

Πιο εύκολη visa για Τούρκους τουρίστες και σε άλλα ελληνικά νησιά

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσελίκ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ομέρ Τσελίκ για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο: «Κανείς δεν μπορεί να στείλει μήνυμα στην Τουρκία μέσω επιδείξεων ισχύος»

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν εξέφρασε, επίσης, την αντίθεση της Άγκυρας στην άρση του εμπάργκο όπλων από τις ΗΠΑ στην Κύπρο