Μπαχτσελί: Ο Καμμένος να μπει σε κλινική – Θα τους σπάσουμε και θα τους ξεριζώσουμε τα δόντια

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ακροδεξιού κόμματός του, του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), πιο γνωστό ως «Γκρίζοι Λύκοι», ο Μπαχτσελί ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας για ακόμη μια φορά.

Ο Ντεβλέτ Μαχτσελί έβαλε στο στόχαστρο τον Έλληνα υπουργό Άμυνας αναφέροντας “αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας, ας μπει σε κλινική”.

Ειδικότερα ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο: «Ξέχασε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα, αν το θέλουν να του επαναλαβουμε την ιστορία, για μας είναι παιχνιδάκι. Αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να φύγουν στην Αθήνα. Φαίνεται οτι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδος έχει επηρεαστεί απο την μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας. Αν κοιμάται ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπεί σε κλινική».

Ο Μπαχτσελί συνέχισε προσθέτοντας ότι «Οι πρόγονοι τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων, έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη απο την πόλη του Ικονίου, οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους, τρίζουν τα δόντια. Αυτο ειναι μια άδικη προσπάθεια, εμεις όταν χρειαστεί ξέρουμε και να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε εκείνα τα δόντια», δήλωσε ο Μπαχτσελί στην κοινοβουλευτική ομάδα του.